Thirrje për aplikim/ Trajnim nga RIAS

Thirrje për aplikim/ Trajnim nga RIAS

Ftojme te gjithe te rinjte nga mosha 16- 25 te aplikojne per trajnimin “Rini Aktive- Rini e gjelber”. Ky trajnim do realizohet pergjate muajve Korrik-Shtator, ne Tirane, me nje total prej 10 workshopesh. Te interesuarit te dergojne prane organizatarias@outlook.com, CV-ne e tyre dhe nje leter motivimi. Temat e workshopeve do te jene si me poshte:Workshop 1 – Të rinjtë digjitalë; Workshop 2 – Roli i të rinjve për një mjedis më të pastër e më…

Read More