Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

1-7 Maj 2017 Vendndodhja: Tiranë Personi i kontaktit: Daniela Ruçi E-mail: DRuci@rec.org Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile, organizon në javën e parë të muajit maj shkollën verore me temë “Mëso, përfshihu, ndiq dhe ti shtigjet e aktivizmit mjedisor”. Kjo shkollë…

Read More

Grantet “ACHIEVE”/ Hapet thirrja e tretë për projekt propozime

Grantet “ACHIEVE”/ Hapet thirrja e tretë për projekt propozime

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të programit “Shoqëri civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)” hap raundin e tretë të thirrjeve për aplikim për grante për Organizatat e Shoqërisë Civile Mjedisore në Shqipëri. Qëllimi i këtyre granteve është që OJF të ndryshme në nivel vendor, përmes kësaj mbështetje financiare në nivel lokal, të monitorojnë politikat dhe çështjeve të zbatimit dhe forcimit të tyre për këto tematika (cilësia e ajrit, mbrojtja e natyrës,…

Read More

Të gjitha shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Shqipëri

Të gjitha shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Shqipëri

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile, organizon javën e fundit të muajit maj shkollën verore me temë “Mëso, përfshihu, ndiq dhe ti shtigjet e aktivizmit mjedisor”. Ky kurs trajnimi një javor i shkollës verore është i një formati të veçantë dhe…

Read More

Trajnim “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Trajnim “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile në lidhje me tematika të caktuara mjedisore për legjislacionin shqiptar dhe përafrimin e tij me atë të BE-së, organizon trajnimet e rradhës me temë “”Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve…

Read More