Vend i lirë pune në Tiranë

Vend i lirë pune në Tiranë

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë ka shpallur konkursin për 1 (një) vend të lirë pune në pozicionin “Mjek” pranë Njësisë së Sëmundjeve Profesionale, PAI i Spitalit Infektiv. Kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët janë: Të ketë mbaruar studimet e larta universitare në një fakultet me program të akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit me notë mesatare mbi “7″. Për kandidatët që kanë studiuar jashtë vendit, diploma e tyre duhet të jetë e njohur…

Read More