Trajnim rajonal 2-ditor në Kukës

Trajnim rajonal 2-ditor në Kukës

Partnerët Shqipëri, në kuadër të Projektit Leviz Albania, organizon trajnimin rajonal dy-ditor me temë “Qeverisja me Pjesëmarrje”, në 15-16 shkurt në Kukës. Pjesëmarrja është e hapur për organizata dhe individë. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi të shprehni interesin duke dërguar një e-mail në adresën mselamaj@partnersalbania.org . Afati i aplikimit: 13 shkurt 2018

Read More