Mundësi punësimi ne fushën e turizmit

Mundësi punësimi ne fushën e turizmit

Brain and Heart Sh.P.K. kompania Italiane e suksesshme në fushën e turizmit ndërkombëtar kërkon specialistë në pozicionet: Titulli: Specialist të Mediave dhe platformave sociale/ Drejtor Teknik / Përfaqësues Ligjor Qëllimi i Pozicionit: Të ndihmojë kompaninë për të promovuar paketat, informacione dhe aktivitete. Me anë të shkrimeve, fotove, videove, të promovimit dhe manaxhimit në web të rrisë audiencën on-line si dhe shitjet respektive të paketave të kompanisë sonë. Detyrat: •Të zhvillojë e implementojë strategji të marketingut…

Read More

Mundësi praktike dhe punësimi në zyrë avokatie

Mundësi praktike dhe punësimi në zyrë avokatie

Qendra e Karrierës FDUT në bashkëpunim me zyrën e avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” mirëpret aplikime për pozicionet: – Jurist, me përgjegjësi kryesore ofrimin e konsulencës ligjore në fushën administrative, civile e penale si dhe ndihmës ligjore në procese gjyqësore. – Internship, me përgjegjësi kryesore ofrimin e ndihmës ligjore në proceset gjyqësore dhe në paraqitjen pranë organeve gjyqësore dhe administrative. Bashkëpunimi është parashikuar të fillojë në muajin prill 2017. Kandidatët e interesuar mund…

Read More

1 vend i lirë pune në Tiranë/ JA Albania

1 vend i lirë pune në Tiranë/ JA Albania

Junior Achievement of Albania është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për të plotësuar vendin e lirë në vijim. Afati i fundit për aplikim: 15 Shkurt 2017, ora 17:00 Pozicioni i punës:   Menaxher i programit të zhvillimit dhe kualitetit  (me kohë të plotë) Vendi i punës: Tiranë Lloji i Kontratës: Marrëveshja e punësimit Arsimi: diplomë universitare. Një Master ose më lart është shumë e preferuar Eksperience pune: Së paku 3 vjet përvojë relevante (e preferuar)…

Read More

Mundësi punësimi në kompani konsulence

Mundësi punësimi në kompani konsulence

Kompania e konsulencës “RDA Managment” kërkon të punësojë një ekspert me profil, Analist Financiar Makroekonomik (Developer) me eksperiencë të mundshme në përpilimin e politikave zhvillimore ekonomike rajonale. (Selia në Tiranë). Kandidatët duhet të dergojnë CV e tyre ne adresen shkrimprojektesh@gmail.com deri në datë 12.03.2016 për Fazën e I të aplikimit, por mund të dërgojnë CV-të edhe në vijim nese do kete pozicion te lire. Kërkesat: – Cover Letter (1/2 faqe në anglisht për të përshkruar veten…

Read More
1 2 3 4