Punësim në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë

Punësim në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë

Që prej nëntorit të vitit 2017, procedurat e vizave të punës për shtetasit e Ballkanit Perëndimor janë më të thjeshta dhe realizohen brenda një etape. Kur rregullorja për rajonin hyri në fuqi, më 1 janar 2016, procedura për të tilla raste ishte e dyfishtë. Punëmarrësit paraqitnin kërkesë për vizë te përfaqësitë e Gjermanisë në vendet e tyre, e njëkohësisht punëdhënësit kërkonin leje paraprake te Zyra e Punësimit në vendndodhjen e kompanisë, e kjo bënte që…

Read More

Mundësi punësimi në Gjermani

Mundësi punësimi në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 14 maj 2017 Kush mund të aplikojë: persona me përvojë në menaxhimin e ekipeve multikulturore dhe shumëgjuhësore Vendi: Berlin Rrjeti i Rinisë Evropiane – Rrjeti i krijuesve të rinj të medias, e.V. (EYP) është duke kërkuar një person shumë të motivuar dhe me përvojë për të mbushur pozicionin e menaxherit të fondeve / zyrave. Kur është e aplikueshme, kandidati mund të ketë përgjegjësi të menaxhimit të projektit. Për kandidatin e…

Read More