Mundësi financimi për projektet artistike

Mundësi financimi për projektet artistike

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 në orën 16:00. Koha finlandeze Kush mund të aplikojë: artistë të të gjitha disiplinave dhe kombësive Granti mbulon: strehimin, hapësirën e punës dhe një grant mujor, shpenzimet e jetesës dhe udhëtimit Rezidenca Saari u ofron artistëve një mjedis unik dhe paqësor të punës. Ajo u ofron artistëve një mundësi të shkëlqyer për t’u fokusuar në punën krijuese në një mjedis paqësor dhe skenik të një shtëpie historike rurale,…

Read More

Vend i lirë pune në Tiranë

Vend i lirë pune në Tiranë

Lloji i diplomës “Shkenca Ekonomike”, niveli minimal i diplomës “Master Profesional” Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit 25, të Ligjit 152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, si dhe të Kreut II, IV dhe VII, të Vendimit Nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Departamenti i Administratës Publike shpall procedurat e lëvizjes paralele dhe të pranimit në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, për grupin e pozicioneve: Specialist në Sektorin e Financës, në Drejtoria…

Read More

Panairi Work & Study në Tiranë

Panairi Work & Study në Tiranë

Edicioni VIII Work & Study 2017 Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët e përhershëm në zhvillimin e këtij eventi të rëndësishëm. Edhe këtë vit mund të bëheni pjesë e këtij bashkëpunimi të frytshëm nga datat 18-19-20 maj 2017 në Pallatin e Kongreseve. Në këtë edicion, Work & Study synon të hedhë një strategji të re në tregun…

Read More

Workshop/ Si të jeni të sukesshëm në një intervistë pune

Workshop/ Si të jeni të sukesshëm në një intervistë pune

Dëshironi të keni një Intervistë të suksshme pune? Të jeni i përzgjedhuri për një pozicon pune që dëshironi? Nxitoni, mos mungoni ! Zyra e Karrierës,Fakulteti i Shkenceve Sociale,Universiteti i Tiranës organizon ditën e Mërkurë më datë 25/01/2017 ora 10:000- 11:00 Workshop-in e radhës me temë : “ INTERVISTIMI ” INTERVISTA është një proces komunikimi midis rekrutuesit dhe aplikuesit. Është një mundësi që ju jepet për të treguar se sa të denjë jeni ju për një…

Read More

Hapësira pune për zhvillues mobile [IOS] dhe C#

Hapësira pune për zhvillues mobile [IOS] dhe C#

Në një projekt afatgjatë dhe me mjaft sfida nga pikpamja teknike kërkohen zhvillues me kompetenca në teknologjitë mobile IOS (1 pozicion pune), dhe C# (2 pozicione pune). Kandidatët duhet të kenë eksperiencë të dëshmuar. Ambjenti i punës është inkurajues dhe mbështetës për të manifestuar dhe prekur gjithë tendencat e sotme të teknologjisë. Aplikimet pranohen deri me datë 20 maj. Kontaktoni në adresën denisballa@info.al (mund të bashkangjisni CV) për të shprehur interesin tuaj.

Read More

Vend i lirë pune/ Menaxher Marketingu

Vend i lirë pune/ Menaxher Marketingu

Një kompani distributore kërkon të punësojë Menaxher Marketingu. Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Te kete mbaruar Fakultet Ekonomik, profil Marketing (preferohet) Te kete jo me pak se 2 vjet pune ne profilin e kerkuar Te njohe sadopak sektorin e pijeve te buta dhe alkoolike Te kete nje portofol fushatash marketingu ku eshte perfshire Te jete i afte te ideoje, organizoje dhe kontrolloje fushata marketingu Te jete fleksibel me oraret dhe levizjet jashte Tirane…

Read More

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Përshkrimi Shoqata Evropiane e Shtëpive Historike është organizatë me bazë në Bruksel e shtëpive historike dhe kopshteve në pronësi private. Anëtarësimi i saj përbëhet nga 22 shoqata kombëtare, që përfaqësojnë jo më pak se 50,000 shtëpi historike private. Shoqata është duke kërkuar një praktikant, për një periudhë kohe minimumi 6 muaj, duke filluar që nga 7 Dhjetor 2015. Praktikanti ka përgjegjësitë e mëposhtme: Organizimi eventi, duke përfshirë një program vizitash në shtëpitë historike në Austri;…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher eksportesh

Mundësi punësimi/ Menaxher eksportesh

Kompania Dast sh.a lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Dast eshte pjese e Delta Group. Export Manager Detyrat Detyrat dhe pergjegjesite e nje Export Manager Kualifikimet / Kërkesat Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët: • Te kete perfunduar arsimin e larte. • Te zoteroje njohuri shume te mira te gjuhes Angleze….

Read More

UNDP Albania hap aplikimet për pozicionin Asistent Prokurimesh

UNDP Albania hap aplikimet për pozicionin Asistent Prokurimesh

  Afati i aplikimit: 3 Gusht 2015 UNDP Albania kërkon të punësojë një person në pozicionin e Asistent Prokurimesh. Kualifikimet akademike: Arsim i Lartë në Biznes ose Administrim Publik apo fusha të tjera të ngjashme Eksperiencë pune:  Është e nevojshme 6 vjet përvojë administrative në nivel kombëtar apo ndërkombëtar. Përvojë në përdorimin e kompjuterëve dhe paketave të programeve (MS Word, Excel, etj), njohuri të avancuar të sistemeve të automatizuara të prokurimit, përvojë në trajtimin e sistemeve…

Read More