Punë vullnetare në Tiranë

Punë vullnetare në Tiranë

Fondacioni Down Syndrome Albania dhe Flowers By Down Syndrome Albania, përgjatë datave 1-14 Shtator do të çelë një stendë shitjesh me lule dhe produkte të tjera promocionale pranë qendrë Tregtare Toptani. Për këtë arsye kërkohen të rinjë vullnetare që mund të rrinë në stendën e shitjeve ne oraret: gjatë javës 15:00 – 21:00 dhe gjatë fundjavës 10:30 – 21:30. Vullnetarët kërkohen të angazhohen për te paktën 3-4 ditë me 6-8 orë në ditë. Vullnetarëve do…

Read More

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Fondacioni Kombëtar për Ruajtjen e Historisë, në partneritet me degën e saj, Korporata Kombëtare e Investimeve të Komunitetit të Besimit (NTCIC), njofton praktikën e Tony Goldman për Diversitetin në Ruajtjen dhe Zhvillimin e Komunitetit. Tony Goldman ishte një anëtar themelues i bordit të Trustit Kombëtar dhe NTCIC, dhe dihet se ka krijuar një trashëgimi të diversitetit dhe përfshirjes. Trajnimet e Trustit Kombëtar janë mundësi afatshkurtra, të vullnetshme të të mësuarit eksperimental, pa pritje të punësimit…

Read More