Kurs online falas

Kurs online falas

Përmes kësaj lënde aplikuesit do të rrisin aftësinë e tyre për të lexuar dhe shkruar në lidhje me literaturën e madhe në përgatitje për provimet e Letërsisë dhe Anglishtes. Kursi do të fillojë më 2 gusht 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 4-5 orë/javë Tema: Letërsi Institucioni: Universiteti i Kalifornisë, Berkeley dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen…

Read More