Thirrje për pjesëmarrje në programin e forcimit të kapaciteteve për rrjetet dhe koalicionet e OSHC-ve

Thirrje për pjesëmarrje në programin e forcimit të kapaciteteve për rrjetet dhe koalicionet e OSHC-ve

Rrjetet dhe koalicionet e organizatave të shoqërisë civile (OSHC-ve) përfaqësojnë një vlerë të  shtuar për forcimin e bazës së operimit dhe rritjen e sinergjisë përmes shkëmbimit  të vlerave dhe objektivave të përbashkëta. Duke synuar përmbushjen e qëllimeve dhe objektivave, rrjetet dhe koalicionet e formalizuara dhe jo të formalizuara të OSHC-ve kanë nevojë për rritje të kapaciteteve me qëllim rritjen e efektivitetit dhe fuqizimin e qendrueshmërisë së tyre. Në kuadër të komponentit të forcimit të kapaciteteve…

Read More

Program vullnetarizmi pranë Institutit të Nxenesve që nuk Shikojnë

Program vullnetarizmi pranë Institutit të Nxenesve që nuk Shikojnë

Njoftim nga organizata New Vision: Rinisim per 2017 programin e vullnetarizmit prane Institutit te Nxenesve qe nuk Shikojne! Cdo dite ne oren 18:30-20:00 vullnetaret tane do te gjenden aty se bashku me femijet . Të gjithë që duan të na bashkohen, mund të rregjistrohen në këtë LINK: JU LUTEM, PARA SE TE DERGONI APLIKIMI , LEXONI ME POSHTE TE DREJTAT DHE DETYRIMET TUAJA. Vullnetari ka te DREJTE: 1.Te firmose nje kontrate per angazhimin e tij…

Read More

Program për Profesionistët e Rinj nga Banka Botërore

Program për Profesionistët e Rinj nga Banka Botërore

Janë hapur aplikimet për Programin e Profesionistëve të Rinj të Bankës Botërore 2017 (YPP). YPP është një pikë fillimi për një karrierë të mrekullueshme në Bankën Botërore. Që nga themelimi në 1963, YPP ka rekretuar mbi 1700 njerëz nga rreth 120 vende. Programi është dizenjuar për individë të kualifikuar në nivel të lartë dhe të motivuar, të aftë në fushat relevante teknike/operacionale të Bankës Botërore si psh: ekonomi, financë, arsim, shëndet public, shkenca sociale, inxhinieri,…

Read More

LIDERËT E TË ARDHMES/ Program punësimi dhe karriere nga Albtelecom

LIDERËT E TË ARDHMES/ Program punësimi dhe karriere nga Albtelecom

Nje mundesi per te fituar nje pozicion pune ne nje mjedis profesional, duke perfituar eksperienca te vlefshme kundrejt pageses! ALBtelecom ka themeluar “Lideret e te Ardhmes” te dedikuar per studentet e sapo diplomuar me rezultate te larta, ku do te ofrohet nje formim cilesor dhe I gjithanshem. Behu pjese e kompanise me te madhe te telekomunikacionit ne Shqiperi ne fibra, telefoni te levizshme dhe infrastrukture fikse. Detyrat Programi do te shtrihet ne nje periudhe 6-mujore,…

Read More

Shpenzime të mbuluara dhe pagesë mujore/ Program i avancuar në Letoni

Shpenzime të mbuluara dhe pagesë mujore/ Program i avancuar në Letoni

Përshkrimi  “Riga Graduate School of Law” në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Letonisë dhe partnerë të tjerë, ofron një Program të avancuar për zyrtarët publikë në vendet e Politikës Evropiane të Fqinjësisë (ENP), Azinë Qendrore dhe Ballkanin Perëndimor, që do të jetë i hapur edhe për përfaqësuesit e shoqërisë civile dhe akademisë. Qëllimi i programit është që të ofrojë trajnim që është i dobishëm në lidhje me marrëdhëniet, nga njëra anë të…

Read More

Program për të sapodiplomuarit nga Vodafone Albania

Program për të sapodiplomuarit nga Vodafone Albania

Vodafone Albania ka çelur aplikimet për programin më të preferuar nga të rinjtë, programin “Discover Vodafone” – Graduate Programme. Ky program është një prej projekteve që Vodafone organizon çdo vit me qëllim zhvillimin dhe mbështetjen e të rinjve për të nisur suksesshëm hapat e para të karrierës së tyre profesionale. Nese je nje student i talentuar, i motivuar dhe me ambicien për një karrierë të suksesshme mos humb kohë por apliko. Graduate Program Që nga…

Read More

Program trajnimi veror plotësisht i paguar në Kaliforni

Program trajnimi veror plotësisht i paguar në Kaliforni

Afati i aplikimit: 5 Janar, 2016 Lloji: Financim i plotë Vendi: San Diego, Kaliforni Instituti veror  Hansen për Lidership dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar është një program ndërkombëtar i financuar nga një grant i Fondacionit Fred J. Hansen. Instituti ofron një përvojë unike të eksperiencës së lidershipit bazuar në Universitet dhe një programi në bashkëpunimin ndërkombëtar. Elementet e programit do të përfshijnë mësime në klasë dhe trajnime praktike në teknikat e fundit të zgjidhjes së konflikteve, ndërmjetësimit,…

Read More
1 2 3