Program trajnimi “Bashkitë për të drejtën për informim në veprim”

Program trajnimi “Bashkitë për të drejtën për informim në veprim”

Në vijim të angazhimit të Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM), në kuadër të projektit “Konsolidimi i Reformës Administrative dhe Territoriale – STAR 2, nëpërmjet hartimit të një Modeli standard për Programin e Transparencës për qeverisjen vendore shoqëruar me një Sistem Matje të transparencës dhe llogaridhënies kemi kënaqësinë të ftojmë Koordinatorët për të Drejtën e Informimit dhe Koordinatorët për Konsultimin Publik në të gjitha bashkitë në një Program Trajnimi tre ditor “Bashkitë për të drejtën për informim në veprim” në 12,…

Read More

Program trajnimi ndërkombëtar

Program trajnimi ndërkombëtar

Afati i fundit i aplikimit: 27 Qershor 2017 Janë hapur aplikimet për projekte që janë teknologjike të lidhura me potencialin për ndikim të lartë. Bashkohuni për një përvojë 4 muaj për të mësuar aftësitë vitale për një fillim të fortë në botën e sipërmarrjes. Çfarë ofrohet? Trajnimi i fillimit Ky program 4 mujor organizon punëtori dhe trajnime nga sipërmarrës dhe mentorë me përvojë. Financimi pa fonde $ 10.000.000 e fondeve CLP (rreth $ 15,000 USD)…

Read More

Program trajnimi për të rijntë

Program trajnimi për të rijntë

Afati i aplikimit: 11 Prill 2017 Ftohen të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të apasionuar/a në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, të shprehin interesin e tyre për pjesëmarrje në “ICT Youth Camp”. “ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e…

Read More

Jeni të apasionuar pas Teknologjisë? Aplikoni në “ICT Youth Camp”

Jeni të apasionuar pas Teknologjisë? Aplikoni në “ICT Youth Camp”

Partnerët Shqipëri fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të apasionuar/a në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, të shprehin interesin e tyre për pjesëmarrje në “ICT Youth Camp”. “ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e të rinjve dhe të…

Read More