Prezantim online mbi Demokracinë vendore

Prezantim online mbi Demokracinë vendore

Projekti Leviz Albania në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri organizon në datën 2 qershor sesionin e dytë online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira në Rajon, për forcimin e demokracisë vendore”. Ky sesion është i hapur për të gjitha organizatat e shoqërisë civile dhe përfitues të granteve të Lëviz Albania. Nëse jeni të interesuar të ndiqni prezantimin, shprehni interesin me email brenda datës 29 maj 2017, , emrin tuaj, emrin e organizatës, qytetin dhe…

Read More