Fitoni 2000 $/ Konkurs eseje nga Preply

Fitoni 2000 $/ Konkurs eseje nga Preply

Preply është organizatori i konkursit të esesë “Rëndësia e shumëgjuhësisë në zhvillimin personal dhe profesional”. Konkursi ynë i esesë  synon të rrisë ndërgjegjësimin për edukimin online tek të rinjtë. Esetë do të pranohen deri më 29 qershor 2018 në orën 23:59. Kush mund të aplikojë? Konkursi ynë është organizuar për studentët e shkollave të mesme dhe universiteteve nga e gjithë bota. Fituesit e çmimeve të konkursit, si dhe fituesit e çmimit nga juria e Preply…

Read More