1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

Kush mund të aplikojë: Të diplomuarit kohët e fundit ose studentët të cilët janë në përfundim të studimeve të tyre master Afati i aplikimi: 14 Prill 2016 Pagesa: 1,050 Euro në muaj Përshkrimi Drejtoria e Përgjithshme e Komunikimeve të Bankës Qendrore Evropiane (BQE) është duke kërkuar aplikantë të cilët janë diplomuar kohët e fundit ose studentë të cilët janë afër përfundimit të studimeve të tyre, për të marrë pjesë në një praktikë në departamentin e Shërbimeve të…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Kush mund të aplikojë: aplikantë me përgatitje akademike në shkenca politike, shkenca sociale, gazetari, komunikim, ligj ose fusha të ngjashme Pozicioni: I paguar Afati i aplikimit: 24 Shkurt 2016 Përshkrimi Bruegel është duke rekrutuar një praktikant për 6 muaj, në Ekipin e Komunikimeve dhe Eventeve. Bruegel ofron një periudhë interesante dhe sfiduese për një eksperiencë punë dhe mësimi me ekspertët më të mire në Bruksel, me mundësinë për të fituar njohuri specifike në komunikim. Bruegel…

Read More

Praktikë në organizatën “Barazi në Vendimmarrje”

Praktikë në organizatën “Barazi në Vendimmarrje”

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje” është një organizatë, jo-fitimprurëse. Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje” është rrjeti i grave aktive në partitë politike, në shoqërinë civile dhe në Media, e themeluar në 2008 nga një grup i grave, pjesë e Programit të NDI “Zhvillimi Liderve të rinj politik – Gratë në Advokaci”. 90% e anëtarëve të Rrjetit janë gra aktive në politikë nga i gjithë spektri politik në Shqipëri, duke ruajtur ekuilibrin e partive…

Read More

1,120 Euro në muaj/ Praktikë e paguar nga Komisioni Europian

1,120 Euro në muaj/ Praktikë e paguar nga Komisioni Europian

Përshkrimi Komisioni Europian ofron një praktikë 5-mujore të paguar, që fillon në 1 Mars ose në 1 Tetor 2016. Nëse ju jeni një nga kandidatët e zgjedhur ju do të keni mundësinë të keni eksperiencë në mjedis ndërkombëtar dhe shumëkulturor. Kjo mund të jetë një hap i rëndësishëm për karrierën tuaj të mëtejshme. Praktikantët punojnë në të gjithë Komisionin Europian. Përmbajtja e punës varet më së shumti nga përgatitja juaj. Ju për shembull, mund të…

Read More

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Përshkrimi Janë hapur aplikimet për praktikë verore në Qendrën Berkman për Internetin dhe Shkoqërinë, e vendosur në Universitetin prestigjoz të Harvardit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Praktikantët në internshipin veror marrin pjesë në leksione të veçanta në Qendrën Berkman, angazhohen në eksperienca komunitare, diskutojnë me njëri-tjetrin dhe marrin pjesë në eventet e Qendrës. Afati i aplikimit: 12 Shkurt, 2016 Kriteret: Praktika është e vlefshme për: Studentë të regjistruar në të gjithë llojet e disiplinat ….

Read More

Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën 1 shkurt-31 maj 2016. Aktivitetet e parashikuara Praktikantët pranë MPJ do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme: Drejtoria e Rajonit dhe Vendeve Fqinje Drejtoria e Amerikës, Paqësorit, Azisë dhe Afrikës; Drejtoria e Politikave të Sigurisë; Drejtoria e BE-së; Drejtoria e Evropës dhe Azisë Qendrore; Drejtoria e Traktateve dhe së Drejtës Ndërkombëtare; Drejtoria e Çështjeve Konsullore dhe Diasporës;…

Read More

Program veror praktike në Zvicër

Program veror praktike në Zvicër

Përshkrimi i Praktikës CERN është vendlindja e World Wide Web (WWW). Laboratori pret eksperimente të ndryshme dhe është në “zemër” të Worldwide LHC Computing Grid (WLCG). Ky është një vend si asnjë tjetër ku sfidohen idetë e ndryshme në IT! Priten aplikime për programin studentor veror CERN për dy muaj për të punuar në projekte të avancuara të Teknologji Informacioni. Studentë Bachelor ose Master që kanë përfunduar (deri në verë) të paktën tre vjet të…

Read More

Praktikë në Lëvizjen Europiane në Shqipëri

Praktikë në Lëvizjen Europiane në Shqipëri

Jeni të interesuar të njiheni nga afër me sektorin e organizatave jo-qeveritare, të asistoni në zbatimin e projekteve, organizimin e konferencave e seminareve, menaxhimin e faqeve online, të angazhoheni në punë kërkimore e përgatitjen e publikimeve me fokus integrimin europian të Shqipërise dhe politikat europiane? European Movement Albania hap Thirrjen për Praktikë për periudhën janar-mars 2016, duke iu ofruar një mundësi për hulumtim më të gjerë në fushën e procesit të Integrimit të vendit dhe…

Read More

Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

  Përshkrimi Transport & Environment (T&E), OJQ-ja me qendër në Bruksel, lider në promovimin e transportit të pastër në Evropë, është duke rekrutuar një kandidat për t’iu bashkuar ekipit të saj të transportit. Kandidati ideal do të ketë një diplomë në ekonomi dhe përvojë relevante në politikën e mjedisit dhe / ose të transportit, duke përfshirë edhe tematikat e lidhura me çmimet, modelimin, ose tema të tjera të rëndësishme të tilla si politikat e klimës së…

Read More

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Përshkrimi Shoqata Evropiane e Shtëpive Historike është organizatë me bazë në Bruksel e shtëpive historike dhe kopshteve në pronësi private. Anëtarësimi i saj përbëhet nga 22 shoqata kombëtare, që përfaqësojnë jo më pak se 50,000 shtëpi historike private. Shoqata është duke kërkuar një praktikant, për një periudhë kohe minimumi 6 muaj, duke filluar që nga 7 Dhjetor 2015. Praktikanti ka përgjegjësitë e mëposhtme: Organizimi eventi, duke përfshirë një program vizitash në shtëpitë historike në Austri;…

Read More
1 7 8 9 10