Mundësi praktike në Gjermani

A jeni i interesuar për një praktikë në një kompani prestigjoze gjermane? Programi i bursave të Ekonomisë Gjermane u ofron të diplomuarve dhe studentëve të rinj nga Shqipëria mundësinë e kryerjes së një praktike 3 deri 6 mujore në një kompani prestigjoze gjermane. Bursantët kanë mundësi të njihen me kulturën e punës së kompanive në Gjermani dhe të mësojnë mbi menaxhimin modern dhe organizimin e punës. Për më shumë informacione rreth praktikës dhe mënyrës së…

Read More

Program praktike në OJF

Program praktike në OJF

Qëndra ACT for SOCIETY hap thirrjet intership për periudhen Janar-Qershor 2019. Të gjithë të rinjtë, që kanë dëshirë të bëhen pjesë të programit tonë të internshipeve të plotësojnë formularin e mëposhtëm deri më 4 Janar 2019. Internshipet janë të një periudhe 3-6 mujore dhe shërbejnë që të rinjtë të fitojnë eksperiencë praktike në fushat e tyre të punës. Internshipet e ofruara janë një mundësi e mirë për të gjithë studentët bachelor, master apo që kanë…

Read More

Program Praktike në Kuvendin e Shqipërisë

Program Praktike në Kuvendin e Shqipërisë

Instituti Demokratik Amerikan (NDI) në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë, fton të rinj e të reja të moshës 21-26 vjeç të angazhuar në partitë politike dhe studentë të universiteteve të aplikojnë për programin e praktikës 6 mujore me deputetë të përzgjedhur të Parlamentit të Republikës së Shqipërisë. Të rinjtë e përzgjedhur përmes një procesi meritokratik, do të caktohen që të asistojnë një deputet/e në përmbushjen e detyrave të tij/saj legjislative, përfaqësuese si dhe mbikëqyrëse. NDI…

Read More

Praktikë në Kuvendin e Shqipërisë

Praktikë në Kuvendin e Shqipërisë

Monitorimi i Kuvendit (unevotoj.org) ka filluar si nismë e Lëvizjes MJAFT! në vitin 2005, me qëllimin që të sjellë qytetarët më afër performancës së parlamentarëve dhe proceseve parlamentare. Duke qenë se një funksionim më i mirë i kuvendit sjell një qeverisje më demokratike, MJAFT! e ka ngritur punën e saj sipas një metodologjie gjithëpërfshirëse dhe subjekt përmirësimi të vazhdueshëm në bazë të praktikave më të mira ndërkombëtare dhe nevojës së diktuar nga proceset e brendshme. Shtyllat kryesore të…

Read More

Praktikë në Ambasadën Hollandeze

Praktikë në Ambasadën Hollandeze

A jeni diplomuar së fundmi ose jeni në vitin e fundit të studimeve master në degën e Ekonomisë? A jeni i interesuar të punoni në një Ambasadë dhe të eksploroni sferën e Diplomacisë Ekonomike? Nëse po, atëherë Ambasada Hollandeze në Tiranë është një mundësi e mirë që të filloni karrierën tuaj. Ambasada e Hollandës në Tiranë po kërkon një nëpunës ekonomik entuziast dhe ambicioz për t’u bashkuar në zyrën e Ambasadës Hollandeze në Tiranë për…

Read More

Praktikë e paguar nga Komisioni Evropian

Praktikë e paguar nga Komisioni Evropian

Përshkrimi Çdo vit, Komisioni Evropian ofron praktika të paguara. Duke filluar nga 1 marsi ose 1 tetori, pjesëmarrësit fitojnë eksperiencë në politikën e BE-së në një mjedis multikulturor. Praktika do të zhvillohet në bazë të fushës që do ju caktohet. Për shembull, ju mund të punoni në fushën e ligjeve, burimeve njerëzore, politikave mjedisore etj. Ekzistojnë dy periudha trajnimi në vit: Nga maris deri në fund të korrikut Nga tetori deri në fund të shkurtit…

Read More

Praktikë e paguar në Belgjikë

Praktikë e paguar në Belgjikë

Përshkrimi European Foundation Centre, me qendër në Bruksel, është platformë e filantropisë institucionale me fokus në Evropë, por edhe me fokus në filantropinë globale. European Foundation Centre është një organizatë ndërkombëtare e përbëra nga 200 fondacione që punojnë në fusha të ndryshme si kultura, migrimi, shëndetësia, zhvillimi socio-ekonomik dhe punësimi, përsosmëria shkencore, të drejtat civile dhe të njeriut, mjedisi. Detyrat e praktikantit: Shkrimi i raporteve të takimeve, prezantimeve, konferencave për shtyp, etj; Korrigjimi dhe redaktimi;…

Read More

Praktikë e paguar në Parlamentin Gjerman

Praktikë e paguar në Parlamentin Gjerman

A doni të merrni pjesë në praktikën e parlamentit gjerman? Bursa Ndërkombëtare Parlamentare e Bundestagu-t Gjerman (IPS) ju mundëson ndjekjen nga afër të aktivitetit të përditshëm parlamentar gjerman përgjatë pesë muajve. Gjatë kësaj kohe do të punoni në zyrën e një deputeti , si dhe do të keni mundësinë të ndiqni leksione pranë universiteteve të Berlinit. Bundestagu Gjerman së bashku me Universitetin e Lirë të Berlinit, Universitetin Humboldt të Berlinit dhe Universitetin Teknik të Berlinit…

Read More

Praktikë nga UNICEF në Firence, Itali

Praktikë nga UNICEF në Firence, Itali

UNICEF po pranon aplikime për praktikë në Zyrën e Kërkimit – Innocenti, në Firence, Itali. Zyra e Kërkimit e UNICEF-it – Innocenti kërkon dy praktikantë për gjashtë muaj nga data 3 shtator 2018 deri më 1 mars 2019. Praktika do të zhvillohet në  Njësinë e Arsimit të Zyrës së Kërkimit të UNICEF – Innocenti, me seli në Firence. Kjo praktikë parashikon një pagë mujore prej 1,000 dollarë për të mbuluar shpenzimet e jetesës. Kriteret: Të jeni të…

Read More

Praktikë e paguar në Qendrën Rinore Politike të Ukrainës

Praktikë e paguar në Qendrën Rinore Politike të Ukrainës

Qendra rinore politike e Ukrainës po kërkon një praktikant/e për t’iu bashkuar ekipit të tyre në Kiev të Ukrainës për periudhën gusht – tetor 2018 (2 muaj). Praktikanti do të mbështesë ekipin e Komunikimit të Qendrës rinore politike të Ukrainës dhe do të jetë i përfshirë drejtpërdrejt në komunikimin me kolegët gjermanë të cilët do të vijnë në Kiev për të zbatuar një projekt sociokulturor për fëmijët. Ky është një projekt unik për rehabilitimin social…

Read More
1 2 3 10