Praktikë e paguar në Gjermani

Praktikë e paguar në Gjermani

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: të diplomuarit universitarë (Bachelor, Master, PhD) Përfitimet: stazh i paguar 2 vjeçar Programi Ndërkombëtar i Trajnimit Pasuniversitar do t’ju japë një induksion të plotë në aktivitetet e ndryshme të një risiguruesi udhëheqës global dhe avancimin e zhvillimit tuaj personal. Gjatë një periudhe 24 mujore, do t’ju jepet një themel i fortë në aftësitë profesionale, metodologjike dhe sociale, në bazë të të cilave më vonë do të…

Read More

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani! Një herë në vit zhvillohet Beiersdorf International Internship Challenge në Shtabin e tyre të Korporatës në Hamburg, Gjermani. Ftohen 32 studentë të lartë ndërkombëtarë që të konkurrojnë për katër praktika ndërkombëtare të financuara plotësisht. A jeni gati për sfidën? Aplikoni tani deri më 15 korrik për Sfidën më 18/19 shtator 2017. Doni të bashkoheni me ngjarjen tonë? Kjo është ajo që duhet: Në periudhën e planifikuar të praktikës (fundi i 2017/2018)…

Read More

Mundësi praktike e paguar

Mundësi praktike e paguar

Afati: vazhdon Kush mund të aplikojë: studentet e interesuar ndërkombëtar Shpërblimi: do të jetë në rangun prej 1400 – 1550 Euro në muaj në varësi të përvojave / kualifikimeve tuaja Një praktikë (3-6 muaj) në vendin P & G në Gjermani (Schwalbach aT) ju ofron mundësinë për të testuar njohuritë tuaja të marketingut dhe aftësitë e menaxhimit në situata të jetës reale dhe për të gjetur njohuri në botën e Menaxhimit të Markave në një kompani…

Read More

Praktikë e paguar në Gjermani

Praktikë e paguar në Gjermani

Afati i Aplikimit: 12 prill 2017 Vendndodhja: Gjermani Përfitimet: një pagesë mujore prej 1.520 €, – (bruto). Si një ndërmarrje federale, GIZ mbështet Qeverinë gjermane në arritjen e objektivave të saj në fushën e bashkëpunimit ndërkombëtar për zhvillim të qëndrueshëm. Për operacionet e tyre në Gjermani / Bonn, ata janë në kërkim për praktikant në fushën e monitorimit, vlerësimit dhe Komunikimit të një programi multi-donatorësh në Sektorin e Energjisë. Detyra e madhe do të jetë…

Read More

Praktikë e paguar në Gjermani

Praktikë e paguar në Gjermani

Afati i aplikimit: 17 prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e interesuar ndërkombëtarë Vendi: VGS Gmbh – Düsseldorf Vodafone është një nga kompanitë më të mëdha botërore të telekomunikacionit dhe ofron një sërë shërbimesh, duke përfshirë komunikim zanor, mesazhe, të dhëna dhe të komunikim fiks. Qëllimi i këtij roli është për të punuar si praktikant me një fokus të veçantë në fushën e marketingut strategjik. Kriteret e aplikimit: Studimet në biznes ose ekonomi  (student…

Read More