800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

Kush mund të aplikojë: Kandidatë nga të gjitha kombësitë janë të vlefshëm për të aplikuar Afati i aplikimit: 30 Prill 2016 Rroga: 800 € / muaj; gjithashtu ofrohen edhe disa grante udhëtimi për studentët e huaj Periudha e praktikës: Kontratë me kohë të plotë 8-12 javë Vendi: Barcelonë, Spanjë Programi veror SO-ICN2 ka për qëllim promovimin e shkencës dhe hulumtimit në nxitjen e karrierës për studentët e rinj jashtëzakonisht të talentuar. Përmes këtij programi, ICN2 i…

Read More

Praktikë e paguar në Kolegjin e NATO-s, Itali

Praktikë e paguar në Kolegjin e NATO-s, Itali

  Kohëzgjatja e praktikës: 5 muaj. A është e paguar praktika? Shpërblimi: Praktikantët do të marrin një shumë totale prej 800 euro në muaj. Pagesa nuk është e përjashtuar nga taksat në vendin origjinal të kandidatit. Sigurimi: Praktikantët duhet të kenë sigurim shëndetësor, dhe do t’iu kërkohet të nënshkruajnë një vërtetim të sigurimit shëndetësor. Praktika është e vlefshme për studentë ndërkombëtar: Shtetasit e shteteve anëtare të NATO-s (Shqipëria, Belgjika, Bullgaria, Kanadaja, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka,…

Read More

Praktikë e paguar në Institutin e Shkencës dhe Teknologjisë në Austri

Praktikë e paguar në Institutin e Shkencës dhe Teknologjisë në Austri

Instituti i Shkencës dhe Teknologjisë në Austri përmes ISTernship, ofron praktika verore për studentët e dalluar universitar, të interesuar në kërkimin bazë në Shkenca Kompjuterike, Fizikë, Matematikë, Biologji, Neuroshkence dhe fushat ndërdisiplinore. Aplikantët e suksesshëm do të marrin ndihmë në lidhje me procesin e udhëtimit dhe vizës. Secili kandidat i suksesshëm do të marrin kompensim në ndihmë të kostos së jetesës në Austri dhe udhëtimit për në/ nga Austria. Afati i fundit i aplikimit është…

Read More

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Përshkrimi i kompanisë: Kompania ka zhvilluar një platformë në ‘cloud’, ku menaxherët e projektit janë në gjendje të organizojnë detyra të ndryshme të tyre, marrëveshje dhe kufizime që do të kryejnë në projektet e ndërtimit. Është një mjet për planifikimin dhe monitorimin e këtyre llojeve të projekteve. Vendi: Valencia (Spanjë) Periudha e zgjatjes: 2 muaj Data e fillimit: sa më shpejt e mundur Fusha: studime komjuterike Web design ose programim, Aplikacione Mobile, Zhvillim Software Kërkesat:  -Njohuri shumë të mira…

Read More

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Deutsche Welle është organizatë lider e Gjermanisë për zhvillimin e medias ndërkombëtare. Praktikat janë të mundshme në të gjitha fushat ku punojnë gazetarët e DW: televizion, internet, radio, komunikim dhe Akademie DW. Si praktikant ju do të përfshiheni në rutinën e përditshme të departamentit; duke marrë përsipër detyra gazetareske apo editoriale në varësi të përvojës gazetareske që ju keni. Departamenti Multimedia i Rajoneve në Bon ofron praktika në radio dhe në internet në 30 gjuhë….

Read More
1 3 4 5