Mundësi praktike në fusha të ndryshme

Mundësi praktike në fusha të ndryshme

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e tretë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor. Nëse jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të parë në një nga profilet studimore të lart…

Read More

Mundësi studimi dhe praktike

Mundësi studimi dhe praktike

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Fondacioni Shqiptaro Amerikan i Zhvillimit  (AADF) ka krijuar Programin e Masterit dhe Praktikave për tu siguruar profesionistëve shqiptarë të rinj, liderëve të ardhshëm dhe menaxherëve një mundësi unike për praktika profesionale dhe studime master në fushën e studimeve të Arsimit, Edukimit Lidershipit dhe Menaxhimit, TIK dhe Inovacion, Menaxhimi i Projekteve, Sipërmarrësi, Biznes dhe Studime Menaxhimi, Turizmi kulturor dhe eko-turizmi. Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) ka hapur tashmë aplikimet për programin MIP,…

Read More

Program praktike me pagesë mujore

Program praktike me pagesë mujore

Afati i aplikimit: 28 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët e sapodiplomuar ose kandidatët e diplomuar kohët e fundit Pagesa: Kompensim mujor prej 550 EUR UfMS po nis një thirrje për shprehje interesi nga kandidatë të kualifikuar për Praktikat në 2017. Aplikimet mund të dërgohen pas shembujve që mund të gjenden në këtë faqe, në adresën e treguar hr.recruitment@ufmsecretariat.org  për vende të lira të interesit (një fushë për kandidat) dhe disponueshmërinë për të filluar praktikën në vitin 2017. Kriteret…

Read More

Intership në Studio Ligjore

Intership në Studio Ligjore

Zyra e Karrierës, Fakulteti Drejtësisë në bashkëpunim me një Studio Ligjore është e hapur për të mirëpritur studentë që duan të kryejnë internship. Kohëzgjatja e Internshipit do të jetë gjashtë muaj. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojnë janë: a) Studentë të vitit të dytë Master (Civil ose Publik) b) Të jetë njohës i Gjuhës Angleze/Italiane c) I përkushtuar për të vazhduar karrierën në Avokati. Aplikimet janë të hapura deri më 20 Shkurt 2017. Për të…

Read More

Mundësi praktike nga Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale

Mundësi praktike nga Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale

Kush mud të aplikojë? Programi Internship WIPO është i hapur për studentë dhe të diplomuar nga të gjitha rajonet e botës, me një formim në ligj, veçanërisht në pronësinë intelektuale, apo në fusha të tjera të rëndësishme të OBPI të tilla si shkencës dhe teknologjisë, financave, burimeve njerëzore, ekonomi, komunikim, teknologjisë së informacionit, përkthim dhe marrëdhëniet ndërkombëtare. Kriteret e aplikimit: Kërkesat për Programin Internship WIPO janë: – Arsimi: Aplikanti duhet të ketë një diplomë të nivelit…

Read More

Mundësi praktike në administratë dhe institucione publike

Mundësi praktike në administratë dhe institucione publike

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e dytë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera, Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor. Nëse jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të parë në një nga profilet studimore të lart përmendura, jeni…

Read More

1000 Euro në muaj/ Praktika nga Komisioni Evropian

1000 Euro në muaj/ Praktika nga Komisioni Evropian

Pagesa: 1,000 Euro në muaj, rimbursim të shpenzimeve të udhëtimit, sigurim shëndeti dhe në raste aksidentesh. Përshkrimi Një praktikë e paguar 5-mujore me Komisionin Evropian (ose disa organe dhe agjenci të institucioneve evropiane si, për shembull), duke filluar në 1 mars ose 1 tetor. Çdo vit, ka rreth 1.400 vende të lira. Pjesëmarrësit punojnë në të gjithë Komisionin Evropian. Përmbajtja e punës varet shumë nga shërbimet që janë caktuar për ta. Ju mund të punoni në…

Read More

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Afati i aplikimit: 9 Tetor 2015 Pagesa: Minimumi i kompesimit 700 Euro (neto) në muaj Përshkrimi Euro Coop është zëri i tregtarëve bashkëpunues në Evropë. Ai sjell së bashku shoqatat kombëtare të konsumit në 19 vendet evropiane, të cilat përfaqësojnë 4500 kooperativa lokale / rajonale, duke punësuar 500,000 qytetarë në të gjithë Evropën, ku operojnë 36,000 dyqane, të cilat iu shërbejnë 32 milion konsumatorëve. Sekretariati i Euro Coop në Bruksel përfaqëson interesat e anëtarëve të saj para…

Read More