Mundësi studimi me bursë në Poloni

Mundësi studimi me bursë në Poloni

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga e gjithë bota Bursa ofron: rreth 700 euro në muaj Akademia polake po pret aplikime për bursën PhD në biologjinë sasiore, fizikën teorike. Bursa është e hapur për aplikantët nga e gjithë bota. Qëllimi i bursës është të ndihmojë studentët në fushën e hulumtimit të biologjisë sasiore, fizikës teorike. Kriteret e aplikimit: Kandidati, në varësi të sfondit arsimor duhet të ketë: Një diplomë…

Read More

Forumi Ekonomik i Liderëve të Rinj në Poloni

Forumi Ekonomik i Liderëve të Rinj në Poloni

Përshkrimi Mbi 350 lider të rinj nga 43 vende do të takohen në Poloni për të dalë me ide të reja mbi të ardhmen e Evropës. Forumi është i njohur si “Davos i Rinisë” ose “Krynica i ri” prej vitesh. Gjatë diskutimeve dhe workshopeve do të dalin ide të reja, inspirime të reja të krijuara dhe vendimet e reja për ndërmarrjen e veprimeve të ndërsjella. Ata kanë për qëllim gjenerimin e një ndryshimi në të…

Read More

Shkollë pranverore në Poloni për Aftësitë Diplomatike

Shkollë pranverore në Poloni për Aftësitë Diplomatike

Afati i aplikimit: Aplikimet pranohen deri sa të plotësohet numri i caktuar Kush mund të aplikojë: studentë të motivuar, të diplomuarit së fundmi ose profesionistët e rinj Kostot: 375 Euro (pa akomodimin) / 575 Euro (me akomodim); aplikantëve më të mirë do i akordohen bursa Përshkrimi Shkolla e aftësive diplomatike çdo vit pret rreth 100 pjesëmarrësi nga më shumë se 40 vende në programet e tyre të ndryshme ndërkombëtare. Kursi është i projektuar për studentë, të…

Read More