Shkollë verore falas në Zvicër

Shkollë verore falas në Zvicër

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e tanishëm dhe të ardhshëm të doktoraturës, si dhe hulumtuesit postdoks dhe karrierën e hershme që identifikohen si gra Vendi: 2-9 gusht 2017, Zürich, Zvicër Shkolla Verore e Zyrihve për Gratë në Metodologjinë Politike është një seminar 8-ditor, që do të zhvillohet në Zvicër më 2-9 gusht 2017. Shkolla verore është e dizajnuar për studentët aktual dhe të ardhshëm të doktoratës, Hulumtuesit…

Read More

Shkollë verore në Sarajevë

Shkollë verore në Sarajevë

Afati i fundit i aplikimit: 29 maj 2017 Kush mund të aplikojë: studiues të rinj: historianë, shkencëtarë kulturorë dhe socialë, planifikues të qytetit dhe arkitektë Vendi: 4 – 15 Shtator 2017, Beograd dhe Sarajevë Shkolla e verës “Historia merr vendin – Dinamika e Ndryshimit Urban” do të sjellë nga 4 deri më 15 shtator 2017 njëzet studiues të rinj ndërkombëtarë – historianë, historianë të artit, arkeologë, shkencëtarë kulturorë e socialë, planifikues të qytetit dhe arkitektë. Programi…

Read More

Shkollë verore në Hungari

Shkollë verore në Hungari

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 (BE) / 15 qershor 2017 (jashtë BE) Kush mund të aplikojë: studentët që ndjekin BA, MA ose PhD dhe kanë interes dhe entuziazëm akademik dhe / ose profesional për temën Përfitimet: bursa të kufizuara duke përfshirë akomodimin falas dhe ushqimin Kriza aktuale e BE-së dhe dinamika e zhvendosjes së fuqive globale e sjell rajonin e Evropës Qendrore në një epokë të re pasigurie. Shtete të ndryshme nacionale dhe elitat…

Read More

Trajnim politik falas në Tiranë

Trajnim politik falas në Tiranë

Trajnim FALAS për të gjithë të interesuarit në fushën e politikës… FUSHATA ELEKTORALE EDHE PROCESET POLITIKE… Nxitoni! Tashmë është mundësia juaj për t’u përgatitur për fushatën elektorale, për të qenë një kandidat i suksesshëm ose për të menaxhuar fushatën e një kandidati… Akademia Profesionale Elita organizon trajnimin 6 javor për fushatë elektorale edhe proceset politike. Kushdo individ i cili është mbi 18 vjeç deri në 65 vjeç mund të aplikojë, e nëse përzgjidhet nga bordi…

Read More

Bursa për studime Master në Belgjikë

Bursa për studime Master në Belgjikë

Afati: 1 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Gjeorgjia, Moldavia, Ukraina, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë, Mali i Zi, Serbi dhe Kosovë Bursat që ofrohen: shpenzimet mujore të jetesës të paguara , pagesa për shkollim, përkatësia me Kompaninë e Sigurimeve Shëndetësore belge dhe Sigurimi i Detyrimeve Në mënyrë për të ruajtur, të përhapur dhe të thelluar trashëgiminë Evropiane është krijuar KU Leuven Wilfried Martens FundWilfried Ku. Fondi…

Read More