Kurs trajnimi online mbi politikat ndërkombëtare

Kurs trajnimi online mbi politikat ndërkombëtare

A jeni një ndërtues i ri i paqes që ndjen një angazhim të fortë për ndërtimin e partneriteteve kuptimplote midis brezave të ardhshëm për paqen? Dëshironi të ndërtoni njohuritë dhe aftësitë tuaja për të mbajtur diskutime kuptimplota me vendim-marrësit? Nëse është kështu, UNOY ndërtuesit e paqes ju fton të aplikoni për të marrë pjesë në Aktin e vitit 2250, një kurs trajnimi online, i cili do t’ju ndihmojë përkthimin e politikave ndërkombëtare në realitetet lokale….

Read More

Program për studiuesit ndërkombëtar/Kostot e mbuluara

Program për studiuesit ndërkombëtar/Kostot e mbuluara

Afati i aplikimit: 5 Mars 2017 dhe 15 Shtator 2017 ASC-IIAS është veçanërisht i interesuar në marrjen e propozimeve që shkojnë përtej një analize të thjeshtë të çështjeve aktuale të lidhura me zhvillimet afrikano-aziatike krahasuese ekonomike apo investimeve kineze në Afrikë. Përkufizimi i Azisë dhe Afrikës është i gjerë dhe përfshirëse, Azia duke filluar nga-Lindja e Mesme në brigjet e Paqësorit, dhe Afrika nga Afrika Veriore në majat jugore të kontinentit. Bursa: Aplikantët do të…

Read More