Kurs online falas në Urbanizimin Planetar

Kurs online falas në Urbanizimin Planetar

Ky kurs fokusohet në urbanizimin planetar, ideja se nëse jetojnë në qytete ose jo, shumica e 7 miliardë njerëzve në botë janë të ndikuar nga proceset e urbanizimit. Kursi do të fillojë më 15 maj 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Urbanizimi Planetar Institucioni: Universiteti i Dublinit dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 15 maj 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs Shko…

Read More