Mundësi karriere në Gjermani/ Panair virtual falas

Mundësi karriere në Gjermani/ Panair virtual falas

Jeni në kërkim të një sfide profesionale? Panairi virtual #trainedingermany është mundësia juaj të informoheni rreth mundësive për karrierë në kompani gjermane, lokale apo ndërkombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Dhe kjo e gjitha nga kompjuteri juaj, kudo që ndodheni. Pjesëmarrja është falas. / 28 shtator 2017 . Për t´u regjistruar vizitoni këtë LINK

Read More

Panairi Work & Study në Tiranë

Panairi Work & Study në Tiranë

Edicioni VIII Work & Study 2017 Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët e përhershëm në zhvillimin e këtij eventi të rëndësishëm. Edhe këtë vit mund të bëheni pjesë e këtij bashkëpunimi të frytshëm nga datat 18-19-20 maj 2017 në Pallatin e Kongreseve. Në këtë edicion, Work & Study synon të hedhë një strategji të re në tregun…

Read More

Mundësi për pjesëmarrje të sponsorizuar në panairin kryesor turistik të Hollandës

Mundësi për pjesëmarrje të sponsorizuar në panairin kryesor turistik të Hollandës

Shqipëria është një nga vendet me të drejtë te ligjshme pjesëmarrjeje për t’u sponsorizuar në ekspozitën kryesore turistike të Holandës, Vakantiebeurs 2017. Pjesëmarrja e sponsorizuar në Vakantiebeurs është një iniciativë për të promovuar turizmin holandez në Shqipëri. Të dy organizmat zyrtare te turizmit si dhe organizatat private të turizmit mund të përfitojnë nga normat e reduktuara, per promovime dhe sherbime të veçanta. Holanda është ne vendin e  8 nga  30 vendet e para më të begata (Legatum…

Read More