Mundësi studimi me bursë në Itali

Mundësi studimi me bursë në Itali

Grantet e Fondacionit Gini për Studentët e Huaj në Itali, 2017 Universiteti i Padovës Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: kushdo që planifikon të ndjekë një periudhë studimi dhe / ose specializimi në Departamentet e Universitetit të Padovës në fushat shkencore të bujqësisë, inxhinierisë ose shkencave matematike, fizike dhe natyrore për një periudhë prej së paku gjashtë muajsh Granti: Euro 11,000.00 bruto, duke përfshirë kostot e udhëtimit Fondacioni Gini po jep…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Itali

Mundësi studimi me bursë në Itali

Afati i fundit i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: kushdo që planifikon të ndjekë një periudhë studimi dhe / ose specializimi në Departamentet e Universitetit të Padovës në fushat shkencore të bujqësisë, inxhinierisë ose shkencave matematike, fizike dhe natyrore për një periudhë prej së paku gjashtë muajsh Granti: Euro 11,000.00 bruto, duke përfshirë kostot e udhëtimit Fondacioni Gini po jep grante për studentët e huaj për një periudhë prej së paku gjashtë…

Read More

Studime me bursë në Padova

Studime me bursë në Padova

Afati i aplikimit: 28 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e huaj Bursat që ofrohen: 13.638,47 Euro në vit Për vitin akademik 2017/2018, Universiteti i Padovës ofron 15 bursa kërkimore plotësisht të financuar nga Foundation Cash Savings of Padua and Rovigo. Këto bursa janë në dispozicion për studentët e huaj që duan të marrin pjesë në kurset e doktoraturës. Kriteret e aplikimit: Aplikantët duhet Të kenë (jo-italian) shtetësi të huaj; Të kenë vendbanim të…

Read More