Mundësi punësimi/ Operator këshillues në ALO 116

Mundësi punësimi/ Operator këshillues në ALO 116

Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 (me tre turne) Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me fëmijët nëpërmjet numrave: ALO 116 111 – Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë; ALO 116 000 – Linja…

Read More

Mundësi punësimi/ Operator Këshillues në ALO 116

Mundësi punësimi/ Operator Këshillues në ALO 116

Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me fëmijët nëpërmjet numrave: ALO 116 111 – Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë; ALO 116 000 – Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët e Humbur Profili i operatorit: Operatori…

Read More

Mundësi punësimi/ Operatore në gjuhën shqipe

Mundësi punësimi/ Operatore në gjuhën shqipe

ProMarketing kerkon te punesoje operatore ne gjuhen shqipe per Sherbim Klienti (ne numer te limituar) Kerkohet: 1-Te kete mbaruar shkollen e mesme, shkolla e lart perben avantazh, dhe te zoteroje gjuhen e paster letrare 2- Te mos jete ne marredhenie me pune tjeter, ose marredhenie shkolle 3-Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit 4- Te kete njohurite baze te Office 5-Njohja e gjuheve te huaja anglisht italisht jane avantazh 6-Te garantoje jetegjatesi ne…

Read More