Kurs falas/ ‘Si të keni sukses në Shkrimin e Aplikimeve’

Kurs falas/ ‘Si të keni sukses në Shkrimin e Aplikimeve’

Universiteti i Sheffield & FutureLearn po bashkëpunojnë për të ofruar një kurs falas online me temë ‘Si të keni sukses në Shkrimin e Aplikimeve’. Ky kurs falas 3-javor do t’ju ndihmojë të shkruani aplikime të suksesshme, nëse ju po aplikoni për punë ose po planifikoni të studioni në universitet apo kolegj. Ky kurs do ju ndihmojë: Të kuptoni aftësitë që keni fituar nëpërmjet eksperiencës së punës dhe studimeve tuaja dhe do ju tregojë se si…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ju jep mundësinë që të ndiqni kurse online falas, në gjuhën angeleze. Një prej tyre është edhe kursi për Drejtësinë. Drejtësia është një analizë kritike e teorive klasike dhe bashkëkohore të drejtësisë, duke përfshirë diskutimin e aplikimeve të sotme. Temat përfshijnë veprime afirmative, shpërndarjen e të ardhurave, martesat e të njëjtit seks, rolin e tregjeve, debate rreth të drejtave (të drejtat e njeriut dhe të drejtat e pronës), argumente pro dhe kundër…

Read More
1 2 3