Praktikë online nga Forumi për Europën Qendrore dhe Juglindore,Gjermani

Praktikë online nga Forumi për Europën Qendrore dhe Juglindore,Gjermani

Organizata jo-fitimprurëse FOMOSO promovon informimin e opinionit rreth Europës Qendrore dhe Juglindore në komunitetin gjerman-folës. FOMSO ofron mundësi praktike për studentët. Përzgjedhja: Praktikantët duhet të kenë mbaruar  të paktën dy semestra studimi dhe të kenë interes në kuptimin politik rreth Europës Qendrore dhe Juglindore. Aftësi shumë të mira në të shkruar në Anglisht dhe Gjermanisht Interes në Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun Aftësi organizuese dhe  analitike. Përfitimet: Kohëzgjatja e kontratës është 3 deri në 6…

Read More

Trajnim shqip online falas/ Puna në Ekip Multidisiplinar për Trajtimin e Çështjeve të Abuzimit të Fëmijëve

Trajnim shqip online falas/ Puna në Ekip Multidisiplinar për Trajtimin e Çështjeve të Abuzimit të Fëmijëve

Ky trajnim ka të bëje me punën në ekipet multidisiplinare për trajtimin e rasteve të fëmijëve që kanë nevojë për mbrojtje nga abuzimi, neglizhimi, dhuna dhe shfrytëzimi. Këto ekipe mblidhen në nivel vendor dhe koordinohen nga Punonjësi i Mbrojtjes së Fëmijëve. Trajnimi u drejtohet të gjithë profesionistëve që punojnë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve. Ai përmban metoda interaktive të të mësuarit dhe ofron njohuri mbi: • Konceptet bazë të abuzimit dhe dhunës ndaj fëmijëve…

Read More

Kurs online falas/ Si të shkruajmë një CV

Kurs online falas/ Si të shkruajmë një CV

Universiteti i Glasgow ofron kurs falas online për udhëzime në lidhje me shkrimin e një CV-je. Ky kurs është në dispozicion për këdo që dëshiron të shkruajë një Curriculum Vitae mbresëlënëse Online. Kursi zgjat 3 javë (4 orë në javë) Lënda: Curriculum Vitae (CV) Institucioni: Universiteti  i Glasgow dhe Future Learn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Çertifikatë: Po E themeluar në vitin 1451, Universiteti i Glasgow është universiteti i katërt më i vjetër në botën anglisht-folëse….

Read More

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Universiteti Monash është një nga universitetet kryesore të Australisë, i cili renditet në 1%-shin e universiteteve më të mira në botë. Universiteti Monash është themeluar në Melburn, Australi në vitin 1958. Në më shumë se 50 vjet, është bërë universiteti më i madh i Australisë, duke fituar një reputacion të lakmueshëm kombëtar dhe ndërkombëtar për hulumtim dhe mësimdhënie të shkëlqyer. Rreth kursit Të mësosh programim tashmë nuk është e nevojshme vetëm për specialistët e kompjuterave…

Read More

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Universiteti Adelaide është duke ofruar një kurs falas online për Menaxhimin e Projekteve. Në këtë kurs që zgjat 6 javë, aplikantët do të mësojnë parimet e menaxhimit të projektit dhe kështu t’i zbatojnë në punën dhe jetën e tyre. Në hyrje të kursit, aplikantët do të mësojnë mënyra praktike për të përdorur aftësitë e menaxhimit të projektit, qoftë një projek i madh apo i vogël. Kursi do të fillojë më 9 qershor 2016. Kohëzgjatja: 6…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Universiteti i Kalifornisë është duke ofruar kurs falas online në Analizë Marketingu: Strategjia në Maetjen Marketing. Kursi do të pajisë aplikantin me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të parë menjëherë përfitime praktike në vendin e punës. Në këtë kurs 4 javor marketingu, aplikanti do të mësojnë se si të zgjerojë përmasat tregut, të identifojë trendet e tregut, dhe të parashikojë kushtet e ardhshme. Kursi do të fillojë më 7 qershor 2016. Periudha : 4 javë,…

Read More

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

Instituti i Teknologjisë Massachusetts është duke ofruar një kurs online për temën “Si të bëheni sipërmarrës”. Kursi është i projektuar për studentët e shkollave të mesme dhe universiteteve, por individë të çdo moshe mund të regjistrohen. Në këtë kurs, aplikanti do të mësojë aftësi biznes dhe orjentimet e nevojshme për një “startup”. Kursi 9-javor fillon më 27 qershor, 2016. Rreth kursit “Si të bëheni një Sipërmarrës” është një kurs inovacioni dhe biznesi projektuar për të…

Read More

Çmim 3000 Euro/ Konkurs online “Challenge 24”

Çmim 3000 Euro/ Konkurs online “Challenge 24”

Organizata EESTEC LC Tirana në kuadrin e TPC 2016 në bashkepunim me EESTEC LC Budapest, do të zhvillojnë Challenge 24, një konkurs 24 orësh programimi. Konkursi do të zhvillohet online në live stream. Faza finale do të zhvillohet në Budapest. Fituesit do të marin nje premio prej 3000 euro dhe një udhetim në Budapest. Nxitoni të regjistroheni para datës 29 Prill, duke klikuar në këtë LINK  

Read More

Anglisht-Shqip, kurs online falas

Anglisht-Shqip, kurs online falas

Gjuha angleze apo anglishtja është gjuhë e përmasave botërore si dhe gjuha dominuese në Britaninë e Madhe, Shtetet e Bashkuara, Kanada, Irlandë, Australi,Zelandën e Re e një numër vendesh të tjera. Përgjithësisht përdoret si gjuhë e dytë dhe si gjuhë zyrtare në shumë vende të botës. Është gjuha që mësohet dhe kuptohet më së shumti në botë, shpesh e njohur me epitetin “gjuha e tregtisë, arsimit, shkencës dhe diplomacisë”. Anglishtja i takon familjes së gjuhëve indo-evropiane…

Read More

“Financimi për Zhvillim”/ Kurs online falas nga Banka Botërore

“Financimi për Zhvillim”/ Kurs online falas nga Banka Botërore

Afati i aplikimit: 16 Nëntor, 2015 Grupi i Bankës Botërore është duke bashkëpunuar me Coursera për të ofruar një kurs falas online me titull: Financimi për Zhvillim. Qëllimi i këtij kursi 4-javor është që familjarizimi  i më shumë njerëzve me axhendën e re të zhvillimit, rolin kritik të sektorit privat dhe përdorimin e financave, duke përfshirë edhe zgjidhje inovative, për të financuar SDG-të dhe për të përmbushur qëllimet e Grupit të Bankës për t’i dhënë…

Read More
1 2 3