Informacion mbi studimet në Finlandë, Norvegji dhe Gjermani

Informacion mbi studimet në Finlandë, Norvegji dhe Gjermani

Në shumë vende të botës, një prind mesatar nuk mund të përballojë pagesat e shkollimit të fëmijëve të tij, ndërsa në disa vende të tjera, numri i studentëve është shumë më i madh se numri i universiteteve dhe kolegjeve në dispozicion. Megjithatë, lajmi i mirë është se ka mijëra universitete dhe kolegje në pjesë të ndryshme të botës ku tani mund të studiohet falas. Artikulli vijues ju ofron informacione për: Universitetet e lira të arsimit…

Read More

Thirrje për programin “Ndikimi i qëndrueshëm i të rinjve”/ Oslo, Norvegji

Thirrje për programin “Ndikimi i qëndrueshëm i të rinjve”/ Oslo, Norvegji

Afati përfundimtar i aplikimit: 5 Mars, 2017 Kush mund të aplikojë: Njerëzit nga të gjitha vendet në mes 16-25 vjet. Ata janë të pasionuar për një ose më shumë nga 17 gola të zhvillimit të qëndrueshëm. Ne i shohim për diversitetin në aftësi, kështu që ne inkurajojmë të gjithë për të aplikuar. Vendodhja: Norvegji Në Ndikimin e qëndrueshëm e të rijnve , ju do të takoheni me profesionistë të tjerë të rinj në mbarë botën…

Read More

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Finlandë Aktualisht nuk ka asnjë tarifat shkollimi të vendosur në Finlandë, pavarësisht nga niveli i studimeve dhe kombësisë së studentit megjithatë tarifat e shkollimit për studentët jo-të BE-së/ EEA do të prezantohen në vjeshtën e vitit 2017 për programet e ofruara në Anglisht, Bachelor ose Master. Studimet e nivelit të doktoratës do të mbeten falas. Mos harroni se edhe kur nuk ka tarifa shkollimi, ju ende keni nevojë për të planifikuar financat tuaja – pritet…

Read More

Bursa të plota dhe të pjesshme/ Shkollë verore në Universitetin e Oslos,Norvegji

Bursa të plota dhe të pjesshme/ Shkollë verore në Universitetin e Oslos,Norvegji

Kush mund të aplikojë:  Kandidatë nga Ballkani, Europa Lindore & Kaukazi, Amerika, Kanadaja ose të tjera vende, si për shembull kandidatë që studiojnë në vendet skandinave Periudha: Fundi i Qershorit-Fundi i Korrikut 2016 Oslo, Norvegji Përshkrimi Shkolla Verore Ndërkombëtare (ISS) në Universitetin e Oslos ofron kurse intensive për studimet Master dhe Bachelor çdo verë, nga fundi i qershorit deri në fund të korrikut. Çdo vit ISS mirëpret mbi 550 studentë nga rreth 90 vende. ISS është…

Read More