Mundësi praktike në New York

Mundësi praktike në New York

Afati i fundit i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: shkrimtarët që shkruajnë mbi financat dhe që janë entuziastë Përfitimet: praktikë me kohë të plotë Business Insider është një sajt amerikan i lajmeve, i cili gjithashtu ka botime ndërkombëtare në Mbretërinë e Bashkuar, Australi, Kinë, Gjermani, Francë, Indi, Itali, Indonezi, Japoni, Malajzi, Holandë, Nordik, Poloni dhe Singapor. Si një vend i lajmeve në rritje të shpejtë, ai mbulon çdo gjë nga analiza e thellë financiare…

Read More

Program studimi për gazetarët

Program studimi për gazetarët

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: gazetarët në karrierë me sfond mbi çështjet e mjedisit Vendi: New York City, NY, SHBA, 22-27 tetor, 2017 Këtë vjeshtë, deri në 15 gazetarë do të mblidhen në New York City për gjashtë ditë studimi dhe diskutimi si pjesë e bursës së re të gazetarisë  në Shkollën e Lartë të Gazetarisë CUNY. Programi, i planifikuar për 22-27 tetor, do të përqendrohet në shkencën…

Read More