Kurs online falas mbi Ndryshimet Sociale

Kurs online falas mbi Ndryshimet Sociale

Wellesley College po ofron kurs falas online në Ndryshimet Sociale Globale. Sociologjia globale është e rekomanduar, por nuk kërkohet. Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si njerëzit  në Kinë, Bangladesh, Meksikë, dhe në SHBA e kanë transformuar botën rreth tyre dhe se si luajnë rolin e avokatit për ndryshime shoqërore. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 2-3 orë në javë Tema: Ndryshimi Social Global Institucioni: Wellesley College dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion:…

Read More