Konkurs nga NASA

Konkurs nga NASA

NASA dhe Houston Cinema Arts Society po u ofrojnë individëve të rinj që bëjnë filma një mundësi për të ndarë veprat e tyre dhe për të  përdorur imazhet aktuale të NASA-s nëpërmjet CINESPACE, një konkurs i filmit me metrazh të shkurtër. Filmat që shfaqin imazhet dhe videot e kapura nga NASA në të gjithë historinë gati 60 vjeçare të agjencisë, do të vlerësohen në bazë të kreativitetit, inovacionit dhe vëmendjes kushtuar detajeve: të cilat gjithashtu…

Read More

Shkolla verore e NASA mbi rrezatimin hapsinor hap aplikimet

Shkolla verore e NASA mbi rrezatimin hapsinor hap aplikimet

Afati i aplikimit: 12 shkurt 2017 Kush mund të aplikojë?  Studentë të diplomuar  dhe miq Akademik me një interes në shkencat rrezatimit (biologji, fizikë, dhe inxhinieri) Vendi: 5-23 qershor 2017 në Laboratorin Kombëtar Brookhaven (Upton, USA) Përshkrim Qëllimi i Hapësirës Rrezatimi Programit Element NASA-s (SRPE) është për të mundësuar njerëzve për të eksploruar hapësirën pa kaluar një nivel të pranueshëm të rrezikut nga ekspozimi ndaj rrezatimit në hapësirë. Space Rrezatimi Shkolla NASA Summer ( “NSRSS”)…

Read More