Si do të jetë e ardhmja e punës?

Si do të jetë e ardhmja e punës?

A e pyesni ndonjëherë veten nëse ecuria dhe mundësitë që keni gëzuar në jetën tuaj profesionale do të jenë në dispozicion të fëmijëve dhe nipërve tuaj? Në një kohë të rritjes së madhe ekonomike globale, mund të duket paradoksale që ne do të përballemi me krizën ekzistenciale të punës në të ardhmen. Ritmi i inovacionit po përshpejton, dhe punët e së ardhmes për disa muaj apo disa vjet do të kërkojnë aftësi specifike dhe komplekse….

Read More