Top Media Group në Panairin e Punës

Top Media Group në Panairin e Punës

Në datat 28,29,30 prill 2016 ju ftojmë të vizitoni stendën e Top Media Group në Panairin e Punës në Pallatin e Kongreseve. Ju do të keni mundësi të plotësoni aplikimin tuaj për punësim në media. Mundësitë e punësimit janë të hapura në çdo sektor që ju doni të aplikoni për punësim. Vëmendje të veçantë, si edhe mbështetje do t’i jepet të gjithë të rinjëve të talentuar në aplikimin për projekte, ide për emisione, reportazhe, dokumentare…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Profili i kompanisë Profili i kompanisë: Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. Pozicioni i punës: Menaxher Dyqani Departamenti:Shitje me pakice Vendodhja:Berat Përmbledhja e Pozicionit: Nje Menaxher/e Dyqani eshte pergjegjes per menaxhimin e…

Read More

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Përshkimi Eurideas Linguistic Services  është e specializuar në projektet e përkthimit dhe interpretimit në gjuhët evropiane dhe ndërkombëtare. Aktualisht organizata është në kërkim të një praktikanti për një periudhë 6-mujore në zyrat në Bruksel. Gjatë praktikës, kandidati do të kenë mundësi përfshihet në projektet e eventeve të komunikimit dhe menaxhimit. Kriteret Të kenë përfunduar së fundmi Bachelor-in, në studime Evropiane ose komunikim ose biznes; Rrjedhshmëri në Anglisht dhe Frengjisht; Aftësi të mira në komunikim; Aftësi…

Read More

Mundësi punësimi: Asistente Administrative

Mundësi punësimi: Asistente Administrative

VIBTIS, kerkon te punesoje personel ne pozicionin e mëposhtëm: – Asistente Administrative (mosha 21-28 vjec) Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë, preferohet Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të dytë përbën avantazh. – Të kenë të paktën 2 vjet eksperience ne pozicion te ngjashem – Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, të dijnë të…

Read More

Mundësi punësimi me kohë të plotë për shkrim projektesh

Mundësi punësimi me kohë të plotë për shkrim projektesh

Kërkohen disa specialiste / ekspertë te profilit ekonomik dhe juridik, që të punojnë me kohë të plotë për shkrim / detajim / implementim të projekteve në fushat e turizmit, bujqesisë, infrastrukturës, etj. (Selia në Tiranë). Kandidatët duhet të dergojnë CV e tyre pranë: shkrimprojektesh@gmail.com deri në datë 17.04.2016.   Kërkesat: –        Cover Letter (1/2 faqe në anglisht për të përshkruar veten dhe aftësitë profesionale) –        Diplomë Master / Bachelor (arsimimi jashtë përbën avantazh) –        2+ vjet Eksperiencë Pune në profile të ngjashme…

Read More

Mundësi punësimi/ Kujdes Klienti në NetTrade Albania

Mundësi punësimi/ Kujdes Klienti në NetTrade Albania

Kompani NetTrade Albania shpk kërkon të punësojë një person për pozicionin”Kujdes Klienti”. Preferohen persona të qëndrueshem që duan të punojnë ne kompani për një periudhë të gjatl kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per t’u rritur në detyre vit pas viti. NetTrade Albania shpk është kompani që merret me shitje produktesh online.Te interesuarit të dergojne CV me email tek adresa e emailit : info@nettrade.al Detyrat Individi do te kujdeset per pyetjet dhe porosite e ndryshme qe do te vine nga klientet e kompanise.Detyrat e…

Read More

Punonjës për Shërbim Klienti/ Mundësi punësimi

Punonjës për Shërbim Klienti/ Mundësi punësimi

Shërbim klienti / Support Vëndi i punësimit: Tirana, Albania (pranë liqenit) Pershkrimi i punes: AlbanFootball shpk, dyqani me i madh online i dedikuar tregtimit te produkteve te futbollit Shiptar po kerkon te punesoj: Sherbim klienti dhe shites per dyqanin online. Qeillim i pozicionit: Siguron nje sherbim te shkelqyer te klienteve online, ne perputhje me te gjitha rregullat e AlbanFootball, me qellimim rritjen e kenaqesise se klientit dhe arritjen e objektivave te kompanise. Kualifikimet dhe aftesite…

Read More

Mundësi punësimi/ Operator Këshillues në ALO 116

Mundësi punësimi/ Operator Këshillues në ALO 116

Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me fëmijët nëpërmjet numrave: ALO 116 111 – Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë; ALO 116 000 – Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët e…

Read More

Punonjës i Kujdesit ndaj Klientit/ Mundësi punësimi

Punonjës i Kujdesit ndaj Klientit/ Mundësi punësimi

Përshkrimi Qellimi i Pozicionit: Siguron nje sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve, ne perputhje me te gjitha rregullat dhe politikat e Megatek, me qellim rritjen e kenaqesise se klientit dhe arritjen e objektivave te kompanise. Detyrat Detyrat dhe Pergjegjesite: • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient qe afrohet prane Kujdesit ndaj Klientit dhe prane sportelit tek Kthimet. Siguron qe Klientet pershendeten duke I uruar mireseardhjen dhe I respekton ne cdo moment qe kalojne duke…

Read More

Mundësi punësimi në Deloitte Albania

Mundësi punësimi në Deloitte Albania

Zyra e Karrierës Fakulteti i Ekonomisë në bashkëpunim me Deloitte Albania njofton një mundësi mjaft të mirë punësimi në pozicionin: – Auditor për analizën e të dhënave (Niveli fillestar), Risku në Teknologjinë e Informacionit Kërkesat për aplikantët e këtij pozicioni janë: • Të ketë mbaruar apo është në përfundim të studimeve të larta për Matematikë të Zbatuar, Statistikë, Inxhinieri Matematike, Informatikë Ekonomike, Inxhinieri Ekonomike. Preferohet me mesatare mbi 8-të; • Aftësi të forta për të…

Read More
1 22 23 24 25