Mundësi punësimi/ Specialist IT

Mundësi punësimi/ Specialist IT

Roli dhe përgjegjësitë e Specialistit IT: 1.Është përgjegjës për administrimin e sistemeve operative Windows Server dhe Linux (Red Hat, Ubuntu, Suse), administrimin e databazave (Oracle, Postgres), administrimin dhe zhvillimin e sistemeve GIS, administrimin e rrjeteve te cilat kane lidhje me sistemet GIS dhe WEBGIS, si dhe administrimin e sistemeve GoVTalk, Active domain controller, në përputhje me specifikimet e kërkuara nga shoqëria dhe projektet e saj. 2.Administron sisteme qe operojne ne cluster, load balance dhe high…

Read More

Mundësi punësimi në Rossmann International/ Trajnim paraprak në Gjermani

Mundësi punësimi në Rossmann International/ Trajnim paraprak në Gjermani

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtise në Shqiperi (DIHA) ka shpallur njoftimin për një vend të lire pune, në kuadrin e një sherbimi rekrutimi që po kryhet për kompanine Rossmann në Gjermani. Kandidati duhet të zoterojë njohuri të gjuhes gjermane mbi mesataren, për këtë arsye është vendosur edhe njoftimi në gjuhën gjermane. Bëhet fjalë për një person që do të punojë në zhvillimin e metodave të trajnimit (e-Trainings) për punonjesit e Rossmann. Për kandidatin fitues do të ofrohet një trajnim paraprak 9-12 mujor në…

Read More

Mundësi punësimi për një projekt në Korçë dhe Fier

Mundësi punësimi për një projekt në Korçë dhe Fier

POZICION VAKANT – MËSUES (Fier & Korçë) Informacion i përgjithshëm rreth Projektit Terre des hommes në Shqipëri po zbaton projektin “Përmirësimi i kushteve të jetesës dhe ri-integrimi i fëmijëve të emigrantëve të rikthyer në Shqipëri dhe Kosovë” gjatë periudhës nga viti 2015 deri në vitin 2018 në bashkitë e Korçës dhe Fierit në Shqipëri . Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të mbështesë dhe fuqizojë familjet dhe fëmijët nga Kosova dhe Shqipëria për të parandaluar…

Read More

Mundësi punësimi për një projekt të USAID

Mundësi punësimi për një projekt të USAID

Projekti i USAID-it “Drejtësi për të gjithë” dhe Prezenca e OSBE-së në Shqipëri kërkojnë Aplikantë për dy pozicione të përkohshëm si Punonjës/e Gjykate në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Kohëzgjatja e shërbimit do të jetë gjashtë muaj. Punonjësit do të jenë përgjegjës për informimin e vizitorëve të gjykatës rreth masave dhe rregullave të brendshme të gjykatës në kuadrin e Nismës Drejtësi pa Vonesa të OSBE/USAID si dhe për mbledhjen e të dhënave fillestare dhe gjatë…

Read More

Mundësi punësimi: Asistent/e Ekzekutiv/e

Mundësi punësimi: Asistent/e Ekzekutiv/e

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon te punesoje Asistent/e Ekzekutiv/e. Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: · Te kete perfunduar Arsimin e larte (kane perparesi deget Juridik, Shkenca Sociale, Ekonomik) · Te kete eksperienca te ngjashme mbi 3 vjet. · Mosha e preferuar 25-35 vjec. · Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizuese. · Te jete korrekt ne zbatimin e detyrave brenda afateve. · Te…

Read More

Top Media Group në Panairin e Punës

Top Media Group në Panairin e Punës

Në datat 28,29,30 prill 2016 ju ftojmë të vizitoni stendën e Top Media Group në Panairin e Punës në Pallatin e Kongreseve. Ju do të keni mundësi të plotësoni aplikimin tuaj për punësim në media. Mundësitë e punësimit janë të hapura në çdo sektor që ju doni të aplikoni për punësim. Vëmendje të veçantë, si edhe mbështetje do t’i jepet të gjithë të rinjëve të talentuar në aplikimin për projekte, ide për emisione, reportazhe, dokumentare…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Profili i kompanisë Profili i kompanisë: Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. Pozicioni i punës: Menaxher Dyqani Departamenti:Shitje me pakice Vendodhja:Berat Përmbledhja e Pozicionit: Nje Menaxher/e Dyqani eshte pergjegjes per menaxhimin e…

Read More

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Përshkimi Eurideas Linguistic Services  është e specializuar në projektet e përkthimit dhe interpretimit në gjuhët evropiane dhe ndërkombëtare. Aktualisht organizata është në kërkim të një praktikanti për një periudhë 6-mujore në zyrat në Bruksel. Gjatë praktikës, kandidati do të kenë mundësi përfshihet në projektet e eventeve të komunikimit dhe menaxhimit. Kriteret Të kenë përfunduar së fundmi Bachelor-in, në studime Evropiane ose komunikim ose biznes; Rrjedhshmëri në Anglisht dhe Frengjisht; Aftësi të mira në komunikim; Aftësi…

Read More

Mundësi punësimi: Asistente Administrative

Mundësi punësimi: Asistente Administrative

VIBTIS, kerkon te punesoje personel ne pozicionin e mëposhtëm: – Asistente Administrative (mosha 21-28 vjec) Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë, preferohet Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të dytë përbën avantazh. – Të kenë të paktën 2 vjet eksperience ne pozicion te ngjashem – Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, të dijnë të…

Read More
1 21 22 23 24