Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Qendrën ALTRI ofron praktika 3 mujore. Qendra ALTRI është një organizatë me karakter kërkimor, profesional, kulturor, e pavarur, joqeveritare që ushtron veprimtarinë e saj në fushën e drejtësisë. Praktika do të shërbejë për të fuqizuar kapacitetet profesionale dhe eksperiencën praktike në fushën e drejtësisë. Praktikantët do të jenë nën udhëheqjen e stafit të Qendrës ALTRI dhe do të angazhohen me kohë të pjesshme në iniciativat e…

Read More

Mundësi praktike në studio ligjore

Mundësi praktike në studio ligjore

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Studion Ligjore Isufi International Law ka hapur një mundësi Internshipi për studentët e Fakultetit të Drejtësisë për një periudhë 3 mujore. Studentët duhet të plotësojnë kriteret si më poshtë: 1.të kenë njohuri te fushes ligjore dhe financiare 2. të kenë njohuri të legjislacionit në fushën e sigurimeve 3. te kenë aftësi të mira kërkuese(research) 4. të jenë njohës të gjuhës Angleze Afati i fundit i aplikimit…

Read More

Mundësi praktike në Vlorë

Mundësi praktike në Vlorë

Organizata Legambiente Vlore/Albania hap thirrjen për aplikim për praktikante/ë pranë zyrës Vlorë. Kriteret për APLIKANTET janë: Të jetë student ose i sapo diplomuar në degën biologji ose turizëm; Të zoterojë mjaft mirë gjuhën angleze, italishtja gjithshtu përbënë avantazh; Të dijë programet bazë kompjuterike; Të ketë njohuri në fushën e mjedisit dhe organizatave të shoqërisë civile. APLIKANTET duhet të dërgojnë CV dhe një letër motivimi në adresën e e-mailit: legambientevlore@gmail.com Duke qënë numër i limituar ju…

Read More

Mundësi praktike pranë Ministrisë së Jashtme

Mundësi praktike pranë Ministrisë së Jashtme

Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën shkurt- qershor 2017. Aktivitetet e parashikuara: Praktikantët pranë MPJ do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme:         Drejtoria e Amerikës, Paqësorit, Azisë dhe Afrikës;         Drejtoria e Organizatave Ndërkombëtare;         Drejtoria e NATO-s;         Drejtoria e BE-së;         Drejtoria e Evropes;         Drejtoria e Traktateve dhe së Drejtës Ndërkombëtare;         Drejtoria e Çështjeve Konsullore…

Read More

Mundësi praktike në Deloitte Albania

Mundësi praktike në Deloitte Albania

Jeni diplomuar në Drejtësi dhe jeni duke kërkuar për një Internship? Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Deloitte Albania (departamenti ligjor) është në kërkim të një kandidati! Një Internship në Deloitte ju jep përmirësim të jetës profesionale dhe ju lejon të ecni përpara në karrierën tuaj edhe gjatë kohës që jeni student. Ju do të mësoni nga kolegët me përvojë dhe do të punoni me klientë që përfaqësojnë një shumëllojshmëri të industrive…

Read More

Mundësi praktike në Lëvizjen Europiane në Shqipëri

Mundësi praktike në Lëvizjen Europiane në Shqipëri

Lëvizja Europiane në Shqipëri hap thirrjet për aplikime për një mundësi praktike 3-mujore duke filluar nga janari i vitit të ri 2017. Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e një eksperience pune, duke u angazhuar në fusha si: kërkimi shkencor, zbatimi i projekteve të ndryshme, realizimi i artikujve të cilët publikohen në EuroSpeak, si dhe menaxhimi i mediave sociale apo mbështetje administrative për stafin, atëherë kjo mundësi është për ju. Zhvillimi i praktikës pranë…

Read More

Mundësi praktike në zyrë ligjore

Mundësi praktike në zyrë ligjore

Qendra e Karrierës në bashkëpunim me Zyrёn Ligjore “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” , ofron mundësi internshipi për studentët e Fakultetit të Drejtësisë Universiteti i Tiranës. Zyra e Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” është një firmë e cila ofron shërbime ligjore të plota të një niveli të lartë në të gjitha fushat e të drejtës civile, për persona fizik e juridik. Internshipi ka për qëllim thellimin e njohurive të studentit dhe aftësimin…

Read More

Mundësi praktike me pagesë tek TAP, Shqipëri

Mundësi praktike me pagesë tek TAP, Shqipëri

Mundësi te shkelqyera Internshipi! Qendra e Karrierës UT në bashkëpunim me TAP ofron per studentet e Universitetit të Tiranës, mundësi pèr internship katër mujor me pagesë. Kualifikime dhe Kërkesa: • Diplomë Bachelor (Te gjitha deget FEUT etj) • Mosha deri në 26 vjeç • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze • Aftësi të mira kompiuterike Kandidatët duhet të angazhohen për një periudhë katër mujore, 20 orë në javë Të gjithë studentët e e interesuar…

Read More

Mundësi praktike në Ministrinë e Jashtme

Mundësi praktike në Ministrinë e Jashtme

Ministria e Punëve të Jashtme, kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën 15 tetor 2016- 30 janar 2017, për t’i dhënë mundësinë të rinjve të njohin më nga afër punën e institucionit dhe të kontribojnë me aftësitë e tyre. Për të aplikuar, shkarkoni formularin e aplikimit (klikoni KËTU) dhe dërgojeni të plotësuar tek interns@mfa.gov.al brenda datës 30 shtator 2016. Praktika pranë MPJ-së është pa pagesë. MPJ ofron të ndihmojë praktikantët me dokumentet e nevojshme që vërtetojnë periudhën e praktikës, detyrat…

Read More
1 2 3