Mundësi praktike në fusha të ndryshme

Mundësi praktike në fusha të ndryshme

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e tretë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor. Nëse jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të parë në një nga profilet studimore të lart…

Read More

Mundësi praktike nga BBC

Mundësi praktike nga BBC

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: avokatë nga të gjitha fushat Përfitimet: 32.000 euro në vit BBC është duke kërkuar për katër të diplomuar të LPC të cilët mund të fillojnë punën  në shtator 2019. Kandidatët e suksesshëm për skemën e trajnimit ligjor të BBC-së 2019 do të kenë mundësinë të punojnë si pjesë e ekipit të zgjeruar ligjor të BBC-së për dy vjet trajnime të shkëlqyera dhe përvojë unike…

Read More

Mundësi praktike në Tiranë

Mundësi praktike në Tiranë

People in Focus Albania po kërkon të rinj të motivuar për Intership në vitin e fundit Bachelor ose Master me prioritet në shkencat sociale/juridike/ekonomike. Të interesuarit të dërgojnë një CV në emailin: info@peopleinfocus.org ose peopleinfocusalbania@gmail.com Për më shumë informacion klikoni këtu Share This:

Read More

Mundësi praktike në Rumani

Mundësi praktike në Rumani

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e stafit administrativ për trajnim; Fusha e studimit: – Gazetari Për t’u njohur me katalogun e programeve…

Read More

Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Qendrën ALTRI ofron praktika 3 mujore. Qendra ALTRI është një organizatë me karakter kërkimor, profesional, kulturor, e pavarur, joqeveritare që ushtron veprimtarinë e saj në fushën e drejtësisë. Praktika do të shërbejë për të fuqizuar kapacitetet profesionale dhe eksperiencën praktike në fushën e drejtësisë. Praktikantët do të jenë nën udhëheqjen e stafit të Qendrës ALTRI dhe do të angazhohen me kohë të pjesshme në iniciativat e…

Read More

Mundësi praktike në studio ligjore

Mundësi praktike në studio ligjore

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Studion Ligjore Isufi International Law ka hapur një mundësi Internshipi për studentët e Fakultetit të Drejtësisë për një periudhë 3 mujore. Studentët duhet të plotësojnë kriteret si më poshtë: 1.të kenë njohuri te fushes ligjore dhe financiare 2. të kenë njohuri të legjislacionit në fushën e sigurimeve 3. te kenë aftësi të mira kërkuese(research) 4. të jenë njohës të gjuhës Angleze Afati i fundit i aplikimit…

Read More

Mundësi praktike në Vlorë

Mundësi praktike në Vlorë

Organizata Legambiente Vlore/Albania hap thirrjen për aplikim për praktikante/ë pranë zyrës Vlorë. Kriteret për APLIKANTET janë: Të jetë student ose i sapo diplomuar në degën biologji ose turizëm; Të zoterojë mjaft mirë gjuhën angleze, italishtja gjithshtu përbënë avantazh; Të dijë programet bazë kompjuterike; Të ketë njohuri në fushën e mjedisit dhe organizatave të shoqërisë civile. APLIKANTET duhet të dërgojnë CV dhe një letër motivimi në adresën e e-mailit: legambientevlore@gmail.com Duke qënë numër i limituar ju…

Read More

Mundësi praktike pranë Ministrisë së Jashtme

Mundësi praktike pranë Ministrisë së Jashtme

Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën shkurt- qershor 2017. Aktivitetet e parashikuara: Praktikantët pranë MPJ do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme:         Drejtoria e Amerikës, Paqësorit, Azisë dhe Afrikës;         Drejtoria e Organizatave Ndërkombëtare;         Drejtoria e NATO-s;         Drejtoria e BE-së;         Drejtoria e Evropes;         Drejtoria e Traktateve dhe së Drejtës Ndërkombëtare;         Drejtoria e Çështjeve Konsullore…

Read More

Mundësi praktike në Deloitte Albania

Mundësi praktike në Deloitte Albania

Jeni diplomuar në Drejtësi dhe jeni duke kërkuar për një Internship? Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Deloitte Albania (departamenti ligjor) është në kërkim të një kandidati! Një Internship në Deloitte ju jep përmirësim të jetës profesionale dhe ju lejon të ecni përpara në karrierën tuaj edhe gjatë kohës që jeni student. Ju do të mësoni nga kolegët me përvojë dhe do të punoni me klientë që përfaqësojnë një shumëllojshmëri të industrive…

Read More
1 2