Disa mënyra si të qëndroni të motivuar

Disa mënyra si të qëndroni të motivuar

Si u ndjetë kur u zgjuat këtë mëngjes? Ndoshta ju keni qenë të lodhur, apo ndoshta edhe i trishtuar. Ndonjëherë jeta mund të jetë e vështirë, por nqs gjen mënyrat e duhura për tu zgjuar siç duhet në mëngjes gjërat mund të duken më të thjeshta. 1. Bëni një listë dëgjimi të këngëve të bukura Bëni një listë dëgjimi të këngëve që ju frymëzojnë kështu që mund ti dëgjoni në mëngjes kur të jeni duke…

Read More

Pesë mënyra si të zgjoheni të motivuar

Pesë mënyra si të zgjoheni të motivuar

Si u ndjetë kur u zgjuat këtë mëngjes? Ndoshta ju keni qenë të lodhur, apo ndoshta edhe i trishtuar. Ndonjëherë jeta mund të jetë e vështirë, por nqs gjen mënyrat e duhura për tu zgjuar siç duhet në mëngjes gjërat mund të duken më të thjeshta. 1. Bëni një listë dëgjimi të këngëve të bukura Bëni një listë dëgjimi të këngëve që ju frymëzojnë kështu që mund ti dëgjoni në mëngjes kur të jeni duke u përgatitur. Jo…

Read More

6 mënyra si të qëndroni të motivuar kur studioni

6 mënyra si të qëndroni të motivuar kur studioni

1. Ndajini punët Ne shpesh ndihemi të demotivuar sepse detyrat me të cilat përballemi na duken shumë të mëdha, shumë të vështirë apo si një sfidë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme për të thyer studimin tuaj në copëza të vogla më të menaxhueshme të punës. 2. Mos u merrni me gjëra që ju shpërqëndrojnë Nëse kjo gjë është email-it juaj, WhatsApp apo Facebook njoftime popping up, joshja e ‘vetëm të bëj një shfletim…

Read More

7 mënyra motivimi për te nisur një ditë të mbarë

7 mënyra motivimi për te nisur një ditë të mbarë

  Ajo çka çdo njeri ka nevojē çdo mëngjes ēshtē tē ndihet I motivuar pēr ta nisur ditēn me pozitivitet dhe sa mē mbarë. Këtu po ju prezantojmë 7 rituale motivimi që duhet tē bēni nē mēngjes për të pasur një ditë produktive. Ngrihuni herët Studimet tregojnë që njerëzit që zgjohen herët janë njerëz më të sukseshëm, më aktivë, planifikues më të mirë dhe I përballojnë më mirë problemet. 2.  Ushqehuni mirë në mëngjes Ju…

Read More