Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Afati i aplikimit: 20 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë Çmimi: 1,000 euro Federata Dimërore e Çiklizmit dhe projekti avokues i çiklizmit rus shpallin Konkursin për Dizajnin e Identitetit  për Kongresin e 6 Ndërkombëtar të Çiklizmit Dimëror, që po zhvillohet në Moskë, në shkurt 2018.   Kriteret e aplikimit: Të dy profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë dhe nuk ka kufizime mbi moshën ose vendin…

Read More

Shkollë verore në Moskë, Rusi

Shkollë verore në Moskë, Rusi

Kush mund të aplikojë:  studiues të rinj, të diplomuar dhe sapo të diplomuar Afati i aplikimit:  22 Prill 2016 Koha: 4 – 8 Korrik 2016 në Moskë, Rusi Përshkrimi Laboratori i Kërkimit të Ligjit të Informacionit në National Research University Higher School of Economics (NRU HSE) shpall konkursin për pjesëmarrje në Shkollën e 5-të Verore Ndërkombëtar mbi ligjin Kibernetik (ISSC 2016). Shkolla merr në konsideratë çështjet më aktuale të së drejtës intelektuale të pronës në moshën dixhitale,…

Read More