Bursa kërkimore në fushën e mjekësisë

Bursa kërkimore në fushën e mjekësisë

Afati i fundit i aplikimit: 25 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: individë në fazat e hershme të karrierës së tyre Përfitimet: një shumë prej 5,000 USD Bursa Audrey dhe William H. Helfand  në Historinë e Mjekësisë dhe Shëndetit Publik mbështet kërkime duke përdorur burimet e bibliotekave të Akademisë për studime shkencore të historisë së mjekësisë dhe shëndetit publik me theks në kulturën vizuale. Preferenca do t’i jepet aplikacioneve që përqendrohen në përdorimin e materialeve vizive…

Read More

Kurs online falas në Mjeksi

Kurs online falas në Mjeksi

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë të përdorin dinamikën e sistemit për të kuptuar më mirë çështjet komplekse mjekësore dhe ndërhyrjet. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Mjekësia Institucioni: Wits University dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Caktohet vetë Kërkesat e aplikimit: Trajnimi në mjekësi ose një disiplinë shoqëruese. Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani”…

Read More

Grante trajnimi në fushën e mjeksisë

Grante trajnimi në fushën e mjeksisë

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: një vend anëtar i ESC-së Bursë: përfituesit e grantit do të marrin një shumë prej 1.500 euro në muaj Shoqata Evropiane e Kardiologjisë (ESC) po fton aplikantët për aplikim për grantet e trajnimit EACVI në Evropë për sesionin akademik të vitit 2017. Këto grante janë në dispozicion për studentët nga vend anëtar i ESC-së për ndjekjen e trajnimit në fushën e arsimit jo-…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në fushën e mjeksisë

Konkurs ndërkombëtar në fushën e mjeksisë

Afati i fundit i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Sipërmarrësit ndërkombëtarë të pacientëve me ide të mëdha Vendi: Kopenhagen, Danimarkë Lyfebulb-Novo Nordisk Innovation Summit 2017 do të njohë dhe fuqizojë sipërmarrësit ndërkombëtarë me ide të mëdha që pengojnë të ardhmen e menaxhimit të diabetit. Samiti do të mbahet më datat 6-8 nëntor 2017 në Kopenhagën, Danimarkë. Në këtë samit, 10 sipërmarrës të zgjedhur të pacientëve do të kenë mundësinë të angazhohen me…

Read More

Trajnime të financuara në fushën e mjekësisë

Trajnime të financuara në fushën e mjekësisë

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Hapur për: anëtarët e një vendi anëtar të ESC-së Bursë: përfituesit e granteve do të marrin një shumë prej 1.500 euro në muaj Shoqata Evropiane e Kardiologjisë (ESC) po fton aplikantët të aplikojnë për grantet e trajnimit EACVI në Evropë për seancën akademike të vitit 2017. Këto grante janë në dispozicion për studentët nga shteti anëtar i ESC-së ose nga një vend anëtar anëtar i ESC-së për…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Suedi

Mundësi studimi me bursë në Suedi

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë të shkëlqyer dhe të motivuar me një diplomë akademike në nivelin Master Bursa: pozicioni mbulon studimet me kohë të plotë në një maksimum prej katër vjetësh Qendra Antibiotike Uppsala (UAC) mori përsipër në vitin 2015 që të sjellë së bashku, të stimulojë dhe mbështesë kërkimet që adresojnë pyetje të rëndësishme në lidhje me rezistencën antibiotike nga të tre fushat disiplinore në UU: Mjekësia…

Read More