Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Në kuadër të javës së mësuesit, 1-7 mars, Portali Shkollor organizon konkursin “Mësuesi digjital” i cili do të zgjidhet nga votimi online. Faza e parë: Mësuesit aplikojnë online në konkurs nëpërmjet formularëve në Portalin Shkollor. Nxënësit mund të sugjerojnë një mësues, mësuesit mund të sugjerojnë një koleg si dhe çdo mësues mund të aplikojë personalisht. Kujdes! – Mësuesit pjesëmarrës në konkurs duhet të jenë përdorues të platformës shkollore albas e-libër dhe të kenë shkarkuar të paktën…

Read More