Mundësi studimi me bursë në Kinë

Mundësi studimi me bursë në Kinë

Afati i fundit i aplikimit: 17 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: mësuesit e anglishtes Vendi: 6,000 USD në vit (për studentët lokalë), 10,000 USD në vit (për studentët jo vendas) Bursat e Hong Kongut për Mësuesit e ardhshëm të Anglishtes (Bursat) jepen nga Byroja e Arsimit, Qeveria e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Hong Kongut si një nga masat që meren për të rritur profesionalizmin e mësuesve të anglishtes në Hong Kong. Qëllimi i bursës…

Read More

Shkollë verore në Gjermani

Shkollë verore në Gjermani

Afati i aplikimit: 1 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studiues në hapat e parë, hulumtues të lartë dhe praktikuesit nga e gjithë bota Vendi: 24- 28 korrik 2017 në Braunschweig, Gjermani Instituti Georg Eckert për Kërkime Ndërkombëtare të Teksteve (GEI) ka kënaqësinë të njoftojë  Shkollën e katërt Ndërkombëtare Verore Georg Arnhold, e cila do të zhvillohet në Braunschweig, Gjermani, nga 24 deri 28 korrik 2017. Shkolla verore do të sjellë së bashku studiues në…

Read More

Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Afati i aplikimir: 2 Qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të gjuhës dhe edukatorët e mësuesit,  administratorët e programit të shkrim-leximit dhe gjuhës, mësues të shkollave fillore dhe të mesme, lektorët e universitetit dhe profesorë, si dhe mësues-në-trajnim dhe studentët e diplomuar Vendi: 30- 31 Korrik 2017 Fukuoka, Japoni Mirë se vini në Konferencën e 3-të mbi globalizimin e dytë të përvetësimit të gjuhës dhe Edukimit (G-ardëz 2017). Kjo, ngjarje ndërkombëtare do të mbahet në Fukuoka, Japoni….

Read More