Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë teorinë matematikore të ekuacioneve diferenciale jolineare dhe aplikimin e tyre në sisteme të tilla si lavjerrësi, avioni dhe moti. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 8-10 orë/javë Tema: Matematikë Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 3 tetor 2017 Kërkesat Temat e mbuluara në MATH226.1x dhe MATH226.2x. Në veçanti, problemet me vlerë…

Read More