Kurs online falas mbi mësimdhënien online

Kurs online falas mbi mësimdhënien online

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë rreth mësimit më të fundit në mësimdhënien online dhe për të mësuar për të krijuar mjedise të angazhuara, të përqendruara në nxënës dhe të suksesshëm të të mësuarit. Kursi do të fillojë më 12 shtator 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 12 shtator 2017 Si…

Read More

Bursë për mësimdhënie të gjuhës Angleze

Bursë për mësimdhënie të gjuhës Angleze

Afati i aplikimit: 2 qershor 2017 (FINAL) Bashkësia e mësimdhënies së Atlas Corps është një mundësi e mësimdhënies angleze për profesionistët në zhvillim. Mundësitë që ofrohen janë një bashkëpunim në mes të Atlas Corps dhe dy partnerëve të tyre në Amerikën Latine – Zemra për Ndryshim dhe Vullnetarët Kolumbi, të cilët punojnë me agjenci të ndryshme qeveritare në Kolumbi dhe vende të tjera – nga Ministritë e Arsimit mbarëkombëtar dhe shkollat publike në programet e…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Ky kurs ofron një hyrje në qasjet dhe metodat e përdorura për të vlerësuar dhe për të përmirësuar mësimdhënien tuaj, dhe të mësuarit e nxënësve të tu. Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë / javë Çfarë mësohet: Rritja e cilësisë së Mësimit dhe Mësimdhënies Institucioni: UNSW Australia dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 17 prill 2017 Si të…

Read More