Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Spar Albania në adresën hr@spar.al Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi ti referoheni dokumentit në këtë LINK Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 24.05.2018

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Profili i kompanisë Profili i kompanisë: Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. Pozicioni i punës: Menaxher Dyqani Departamenti:Shitje me pakice Vendodhja:Berat Përmbledhja e Pozicionit: Nje Menaxher/e Dyqani eshte pergjegjes per menaxhimin e…

Read More