Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Aplikantët do të mësojnë se si firmat mbledhin fonde për të financuar biznesin e tyre. Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë Itensiteti: 30-40 orë/javë Tema: Ekonomia dhe Financat Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos aplikanti Kërkesat e aplikimit: Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve Vlerësimi i rrezikut të projektit Tregjet dhe institucionet financiare Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen…

Read More