Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Organizata LIBURNETIK do të organizojë trajnimin “Orientimi në karrierë” duke sjell një mënyrë kreative të orientimit në karrierë për të gjithë ata të rinj gjimnazistë që janë drejt zgjedhjes së profesionit dhe studentët të cilët janë në dilemë në përzgjedhjen e specializmit të tyre. Çështjet kryesore që do të trajtohen: • Zgjedhja e një karriere/profesioni-Faktorët që duhet të konsideroni • Eksplorimi i interesave, aftësive dhe prirjeve drejtë profesionit të ardhshëm. • Planifikimi në karrierë dhe…

Read More

Thirrje nga Junior Achievement/ “Drejtues për një ditë”

Thirrje nga Junior Achievement/ “Drejtues për një ditë”

Apliko: 17/01/2017-10/02/2017 Dergoni: CV dhe Leter Motivimi në info@junior-albania.org Junior Achievement njofton nxënësit maturantë që zhvillojnë lëndën “Njohuri për Biznesin 2” se ka hapur aplikimet për pjesëmarrjen në aktivitetin kombëtar “Drejtues për një ditë”. Çdo nxënës që aplikon për të qenë pjesë e këtij aktiviteti, nëpërmjet një CV-je dhe letre motivimi, duhet të përshkruajë shkurtimisht aspiratat që ka për të ardhmen, prirjet ose aftësi të veçanta që shfaq, çfarë e motivon atë dhe pse mendon…

Read More

“Ditët Informuese për Maturantët” nga Fakulteti Shkencave Sociale

“Ditët Informuese për Maturantët” nga Fakulteti Shkencave Sociale

Fakulteti Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës, në kuadër të fillimit të vitit të ri akademik 2016-2017, do të organizojë “Ditët Informuese për Maturantët”. Ky aktivitet synon të ofrojë informacion mbi Fakultetin e Shkencave Sociale dhe gjithë degët e studimit që ndiqen në këtë institucion, për nxënësit e klasave të 12-ta (maturantët) të cilët kanë përfunduar maturën shtetërore, në mënyrë që t`i mundësojë studentëve marrjen e një vendimi të informuar mbi ndjekjen e studimeve universitare. Pedagogë…

Read More

FALAS/ Kurse përgatitore për maturantë

FALAS/ Kurse përgatitore për maturantë

SH.P.A.L Universiteti Metropolitan Tirana  ofron kurse përgatitore falas me qëllim mbështetjen e maturantëve. Kurset zhvillohen në lëndët Matematikë, Ekonomi, Arkitekturë, Fizikë, etj. Këto kurse kanë lindur si një iniciativë e pedagogëve të, SH.P.A.L Universiteti Metropolitan Tirana duke vlerësuar nevojën që kanë maturantët për përgatitje paraprake. SH.P.A.L Universiteti Metropolitan Tirana  udhëhiqet nga misioni i tij për të edukuar dhe mbështetur brezin e ardhshëm duke vënë në dispozicion të gjitha mjetet dhe infrastrukturën që disponon. Nisur nga ky parim…

Read More