Kurs online falas në Matematikë

Kurs online falas në Matematikë

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të eksplorojnë dhe zgjidhin puzzles të koduara të matematikës, në të cilat numrat zëvendësohen me shkronja ose simbole, me këtë kurs falas online. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Puzzles Math: Cryptarithms, Symbologies dhe Kodet sekrete Institucioni: Instituti Weizmann i Shkencës dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017…

Read More

Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë teorinë matematikore të ekuacioneve diferenciale jolineare dhe aplikimin e tyre në sisteme të tilla si lavjerrësi, avioni dhe moti. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 8-10 orë/javë Tema: Matematikë Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 3 tetor 2017 Kërkesat Temat e mbuluara në MATH226.1x dhe MATH226.2x. Në veçanti, problemet me vlerë…

Read More

Kurs online falas në matematikë

Kurs online falas në matematikë

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë teorinë matematikore të ekuacioneve diferenciale lineare dhe aplikimin e tyre në sisteme të ndryshme. Kursi do të fillojë më 1 gusht 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 8-10 orë/javë Tema: Matematikë Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 1 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit Temat e mbuluara në MATH226.1x. Njohja me produktin e matricës vektoriale AY ku A është një matricë 2…

Read More

Kurs online falas mbi njohuritë analitike dhe statistikat

Kurs online falas mbi njohuritë analitike dhe statistikat

Përmes shembujve dhe tregimeve frymëzuese, zbuloni fuqinë e të dhënave dhe përdorni analitikën për të siguruar një avantazh për karrierën tuaj dhe jetën tuaj. Ky kurs do të fillojë më 6 qershor 2017. Kohëzgjatja: 12 javë Itensiteti: 10-15 orë/javë Tema: Analiza e të dhënave dhe statistikat Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 6 qershor 2017 Kërkesat e aplikimit: Njohuri bazë matematikore (në nivel të shkollës së…

Read More

Kurs online falas në Matematikë

Kurs online falas në Matematikë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të përdorin R për të mësuar tema themelore statistikore, siç janë statistikat përshkruese dhe modelimi. Ky kurs do të fillojë më 1 qershor 2017 Kursi në shikim të parë Gjatësia: 6 javë Përpjekja: 3-6 orë pw Tema: Math Institucioni: Universiteti i Teksasit në Austin dhe Edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: falas Certifikata e disponueshme: Po, Shto një Certifikatë të Verifikuar për $ 49 Sesioni: Kursi fillon më 1 qershor 2017…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Para se të bëheni pjesë e kursit, ju duhet tashmë të keni një kuptim të fortë të aftësive algjebrike të tilla si llogaritje, zgjidhjen themelore të ekuacioneve, dhe rregullat e eksponentëve dhe radikalëve. Ky kurs do të fillojë më 8 maj, 2017. Kohëzgjatja: rruga e secilit nxënës për zotërim është individuale Përpjekja: progresi i studentit nëpërmjet kursit është i vetëpërcaktuar Subjekti: Matematikë Institucioni: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Gara…

Read More