Bursa të plota masteri në Belgjikë

Bursa të plota masteri në Belgjikë

Përshkrimi Shkolla e Biznesit “Vlerick” në Belgjikë është duke ofruar bursa të plota për programin Master. Shkolla e Biznesit Vlerick është shkollë e pavarur menaxhimi, themeluar në vitin 1953 nga profesori, politikani dhe sipërmarrësi Baron André Vlerick. Kriteret Bursa akademike e ekselencës Për aplikantët që mund të demonstrojnë të dhëna të shkëlqyera akademike ose një GMAT ose GRE Bursa Vlerick Spirit Për aplikantët që tregojnë: Sjellje sipërmarrësi Qasje ndërkombëtare Eksperiencë lidershipi Bursa AIESEC/Best Për aplikantët…

Read More

Bursa Masteri në Estoni/ 100% mbulim i tarifës së shkollimit

Bursa Masteri në Estoni/ 100% mbulim i tarifës së shkollimit

  Afati përfundimtar i aplikimit: 15 Mars 2017 Kush mund të aplikojë? Çdo student nga çdo vend. Bursat: Mbulojnë 100% të tarifës së shkollimit për dy vjet, në bazë të rezultateve të pranimit. Pse te studiosh ne Universitetin Tartu/ Estoni? Universiteti i Tartu bën pjesë në 2% të universiteteve më të mirë në botë (QS rënditja botërore e universiteteve për 2016-2017); dhe është në krye të 10 universiteteve më të mira të rajonit Lindor (Interfax). Ai…

Read More

Bursa Masteri për Administrim Publik në Hungari

Bursa Masteri për Administrim Publik në Hungari

Përshkrimi School of Public Policy (SPP) në Universitetin Europian Qendror (CEU) ofron një program master 2-vjeçar (MPA) që synon të trajnojë vendim-marrësit e arsdhshëm dh ekspertët e politikave. CEU është një shkollë e lartë,  në gjuhën angleze në Budapest, Hungari që është akredituar në Shtetet e Bashkuara dhe Hungari. Programi dy-vjeçar master i SPP në politikën publike integron tre komponentë: Njohuritë, Aftësitë, dhe praktikën. Kriteret Bursat janë të hapura për individët e diplomuar me një diplomë…

Read More