Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Afati i aplikimit: 25 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: qytetarë të të gjitha kombësive me diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar Bursa përfshin: studime plotësisht të financuara Shkolla Pasuniversitare e Ekonomisë në Barcelonë ofron pagesa për shkollim dhe bursa të financuara plotësisht bazuar në meritat akademike. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të fituar një nga tre gradat zyrtare të masterit në Ekonomi dhe Financa, Analiza të Specializuara Ekonomike…

Read More

Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Afati i fundit i aplikimit: 2 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të huaj të moshës 25-49 vjeç me diplomë universitare Bursa përfshin: Mbulimin 100% të tarifave, pagesat mujore, sigurimin shëndetësor, pagesë për libra dhe materiale Qeveria e Republikës së Kolumbias ofron bursa të plota pasuniversitare për në vjeshtë. Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit pasuniversitar (specializim, Master, dhe Doktoratë / PhD). Instituti Kolumbian i Kredive Arsimore dhe Studimeve Teknike jashtë vendit –…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Kolegji Juridik i Çikago-Kent – Shkolla amerikane e drejtësisë së SHBA-së së bashku me Shkollën e së Drejtës Amerikane në Athinë shpall dy programe të ndërlidhura me bursa të garantuara për avokatët nga Greqia, Qipro, Italia, Shqipëria, Republika e Maqedonisë (FYRUM), Bullgaria, Rumania, Serbia, Kroacia dhe Sllovenia. Programi i Certifikimit të Drejtësisë Amerikane në Athinë, Greqi dhe Një semestër LL.M program në Çikago, Illinois, SHBA. Shkolla e Drejtësisë Amerikane në Athinë pritet nga Nomiki Bibliothiki….

Read More

Studime me bursë në Slloveni

Studime me bursë në Slloveni

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetitpërfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në…

Read More

Programi i përgatitjes për në universitet/ Budapest

Programi i përgatitjes për në universitet/ Budapest

Afati i aplikimit: 15 maj 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me diplomë Bachelor ose shkollë të mesme të përfunduar Bursa përfshin: bursa e plotë për aplikantët e suksesshëm, duke përfshirë heqjen e shkollimit dhe ndihmën e udhëtimit Universiteti i Evropës Qendrore në Budapest organizon një program intensiv 10 mujor për përgatitjen e universitetit për refugjatët nga vendet e rajonit ekonomik evropian, Iniciativa e Hapur e Mësimit – Programi Përgatitor Universitar (ose OLIve-UP). Iniciativa e…

Read More

Studime Master me bursë

Studime Master me bursë

Afati i aplikimit: 21 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: studentët të cilët kanë përfunduar studimet e tyre Bachelor para datës  31 gusht 2017 Bursa mbulon: tarifat e shkollimit dhe shpenzimet e jetesës Masteri  i Përbashkët PoSIG u ofron studentëve mundësinë për të marrë një diplomë të përbashkët me Universitetin ku paktën një partner i BE-së e nënshkruan atë. Aplikimet do të jenë hapur nga data 25 mars 2017 deri më 21 maj 2017 për…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Turqi

Mundësi studimi me bursë në Turqi

Afati i aplikimit: 21 Prill 2017 Shtyhet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për vitin akademik 2017-2018 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për semestrin e I-rë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Kohëzgjatja e bursave: – Bachelor…

Read More

Mundësi studimi në SHBA

Mundësi studimi në SHBA

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës pranon aplikimet për vitin akademik 2018-2019 për programin Fulbright për studentë të huaj. Programi Fulbright u jep mundësi profesionistëve të rinj dhe studentëve të diplomuar për të vazhduar studimet pas-universitare në Shtetet e Bashkuara. Bursat u akordohen kandidatëve që shfaqin më së miri përkushtim në detyrë si në sektorin publik dhe atë privat, si edhe potencial për të sjellë një qasje pozitive në të ardhmen e Shqipërisë, në…

Read More

Studime me bursë në Francë

Studime me bursë në Francë

Afati i aplikimit: 1 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë për të ndjekur master dhe program doktorature Bursat që ofrohen: 2500 EUR për semestër Universiteti i Limoges ofron për një program vjetor të bursave në bashkëpunim me Fondacionin dhe rajonin Nouvelle-Aquitaine. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të ndjekur master dhe programin e doktoratës për vitin akademik 2017-2018. Kriteret e aplikimit: Përsosmëria e aplikimit; Motivimi për trajnim doktorature; Për t’u regjistruar…

Read More

Studime Master me bursë nga OFID

Studime Master me bursë nga OFID

Afati i aplikimit: 1 maj 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatët mes moshës 23 dhe 32 vjeç Çfarë mbulon bursa: koston e plotë të tarifave të shkollimit, duke përfshirë edhe ndonjë nga tarifat plotësuese, të kërkuara nga institucioni juaj akademik. Granti do të mbulojë fluturim vajtje-ardhje mes vendit tuaj dhe universitetit, sigurimin shëndetësor, një grant zhvendosje për t’ju ndihmuar të mbuloni kostot shtesë të lëvizjes, dhe një pagesë mujore për një vit. OFID i jep bursat…

Read More
1 2 3 4 5