Studime me bursë në Irlandë

Studime me bursë në Irlandë

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursat ofrojnë: 10,000 GBP në vit Universiteti Ulster ka hapur aplikimet për bursën e Barnett Pharmaceutical Sciences për të studiuar në Britani të Madhe. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Universiteti Ulster është një universitet publik i vendosur në Irlandën e Veriut. Shpesh përmendet në mënyrë joformale dhe jozyrtare si Ulster, ose me shkurtimin UU. Kriteret e aplikimit: Për…

Read More

Studime me bursë në Administrim Biznesi

Studime me bursë në Administrim Biznesi

Afati: Afati i aplikimit të bursës është 31 gusht 2017. Bursa i jepet një personi që pritet të shërbejë si ambasador i mirë për Suedinë, nëpërmjet udhëheqjes së tij / saj dhe zhvillimit të përgjegjshëm të biznesit. Rreth Universitetit: Instituti i Kërkimeve Ekonomike i Stokholmit (SCERI) në Shkollën e Stokholmit të Ekonomisë është një institucion prestigjoz që promovon studimet dhe hulumtimet e ekonomisë në Kinë. Niveli i Diplomës: Bursa është në dispozicion për të ndjekur…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: £ 2,500 Për pranimin e sezonit të shtatorit 2017, Universiteti Plymouth ka kënaqësinë të ofrojë 10 bursa në bazë merite për studentët ndërkombëtarë. Këto bursa janë në dispozicion për ndjekjen e programit master. Universiteti Plymouth ofron një gamë të mbështetjes financiare për të ndihmuar aplikuesit gjatë kohës së tyre me Universitetin. Universiteti Plymouth është një universitet publik i bazuar kryesisht në…

Read More

Mundësi studimi me bursë në fusha të ndryshme studimi

Mundësi studimi me bursë në fusha të ndryshme studimi

Afati i fundit i aplikimit: 20 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nën moshën 35 vjeç që nuk janë shtetas të Republikës Popullore të Kinës Çmimi: bursat mbulojnë shkollimin, akomodimin dhe pagesë mujore Jilin Provinciale Bursa e qeverisë Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë  është një bursë e plotë e themeluar nga Qeveria Provinciale Jilin për të mbështetur Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë për të rekrutuar studentë të shquar ndërkombëtar për studime pasuniversitare në provincën…

Read More

Studime të nivelit Master me bursë

Studime të nivelit Master me bursë

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit përstudentët: – Master(studentët duhet të jenë të regjistruar në programin…

Read More

Bursa për studime në Gjermani

Bursa për studime në Gjermani

Afati i aplikimit: 27 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 100 euro – 659 euro në muaj Aplikacionet e bursave bavareze dhe bursat DAAD janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për vitin akademik 2017/18. Bursë jepet për të kryer studimin në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Hof në Gjermani. Universiteti i Shkencave të Aplikuara Hof i njohur edhe si Universiteti i Aplikuar Hof, është një biznes publik jofitimprurës, media dhe universitet teknik…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Afati i aplikimit: 25 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: qytetarë të të gjitha kombësive me diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar Bursa përfshin: studime plotësisht të financuara Shkolla Pasuniversitare e Ekonomisë në Barcelonë ofron pagesa për shkollim dhe bursa të financuara plotësisht bazuar në meritat akademike. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të fituar një nga tre gradat zyrtare të masterit në Ekonomi dhe Financa, Analiza të Specializuara Ekonomike…

Read More

Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Afati i fundit i aplikimit: 2 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të huaj të moshës 25-49 vjeç me diplomë universitare Bursa përfshin: Mbulimin 100% të tarifave, pagesat mujore, sigurimin shëndetësor, pagesë për libra dhe materiale Qeveria e Republikës së Kolumbias ofron bursa të plota pasuniversitare për në vjeshtë. Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit pasuniversitar (specializim, Master, dhe Doktoratë / PhD). Instituti Kolumbian i Kredive Arsimore dhe Studimeve Teknike jashtë vendit –…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Kolegji Juridik i Çikago-Kent – Shkolla amerikane e drejtësisë së SHBA-së së bashku me Shkollën e së Drejtës Amerikane në Athinë shpall dy programe të ndërlidhura me bursa të garantuara për avokatët nga Greqia, Qipro, Italia, Shqipëria, Republika e Maqedonisë (FYRUM), Bullgaria, Rumania, Serbia, Kroacia dhe Sllovenia. Programi i Certifikimit të Drejtësisë Amerikane në Athinë, Greqi dhe Një semestër LL.M program në Çikago, Illinois, SHBA. Shkolla e Drejtësisë Amerikane në Athinë pritet nga Nomiki Bibliothiki….

Read More

Studime me bursë në Slloveni

Studime me bursë në Slloveni

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetitpërfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në…

Read More
1 2 3 4